FOTO: Cūkkūts vai tomēr ne? Krasi pretēji viedokļi par bērnunama meitenei piešķirto mitekli Daugavpilī

Twitter

Bērnunamu atstājusi meitene uzskata – Daugavpilī viņai piešķirta īsta cūkkūts, ne dzīvoklis. Pavērojot attēlus, vairāki pārcelšanos piedzīvojuši cilvēki atzīst- nelielas pūles, un dzīvoklis varētu kļūt par omulīgu mitekli. Kā šķiet tev, ieraksti komentāros!

Kad bērni-bāreņi sasniedz pilngadību (18 gadu vecumu) un kad viņi atstāj bērnunamu, pēc Latvijas Republikas likumdošanas konkrētajam jaunietim pienākas dzīvoklis, kuru piešķir attiecīgā pašvaldība.

Diemžēl ne vienmēr šo te dzīvokļu piešķiršana ir tas patīkamākais process, jo reizēm gadās, ka tie dzīvokļi ir briesmīgā stāvoklī un dzīvot tur uzreiz nevar. Un šoreiz šis ir tas gadījums.

Kā pati jauniete vēste, tad dzīvoklī redzētais ir vienkārša īsta cūkkūts – viss apkārt ir izdemolēts un dzīvot nav iespējams.

Jauniete no Daugavpils nevar samierināties ar šādu “Ziemassvētku dāvanu” no pašvaldības, tāpēc viņa uzrakstīja sūdzību Daugavpils pašvaldības priekšsēdētājam Andrejam Elksniņam.

Ievietotās bildes no dzīvokļa “Twitter” vietnē izrādīja lielu vētru, paudot lielu sašutumu par pašvaldības tādu nejauko attieksmi pret bāreni.

Savukārt Andrejs Elksniņš arī pauda kritiku nozares atbildīgajiem, kas šādu lēmumu pieņēma un piešķīra tādu dzīvokli.

Pievienot komentāru