TESTS. Izvēlies kurpes un uzzini, kāda būtu tava ideālā profesija!


1. Tu esi spēcīga, impulsīva un konkurētspējīga personība. Tāda tipa cilvēki var būt veiksmīgi pārdošanā – tur, kur peļņa ir atkarīga no procentiem, kā arī jebkurā uzņēmējdarbības veidā.

2. Tava tipa cilvēki ciena stabilitāti. Tu esi ļoti organizēts cilvēks, kurš vienmēr koncentrējas uz saviem mērķiem un jo īpaši augstu vērtē darbavietas sociālo paketi: labu algu, atvaļinājumu, darba drošību.

Tev piemērotākās jomas – floristika, juvelierdarbi, automašīnas. Tev tāpat derēs grāmatveža, pasniedzēja, jurista dizainera profesijas.

3. Tava tipa cilvēki ir strādīgi un atbildīgi darbinieki, kuriem patīk daudzveidīgi uzdevumi. Tādu izvēli nosaka tava rakstura divējādā būtība, kas liek izvēlēties dažādību. Tev patīk ceļot, doties komandējumos, bet no darbības veidiem tev derēs pasniedzēja darbs, projektēšana, darbs biržā vai tehniskajā atbalstā.

4. Tu esi ļoti gādīgs, atsaucīgs un uzmanīgs cilvēks. Visa veida darbs, kas saistīts ar rūpēm par cilvēkiem (ne tikai bērniem) un ar to saistītās jomas, tev būs ideāli piemērotas. Tev tāpat derēs dārzkopība, pasniedzēja darbs, sociālais darbs, advokatūra un uzņēmumu vadība.

Avots: Our-life-fb.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru