TESTS. Izvēlies pulksteni un uzzini, kāda ir tava laika izjūta!

Izvēlies vizuāli simpātiskāko pulksteni, ilgi nedomājot, un zemāk lasi, ko nozīmē tava izvēle!

Pirmais pulkstenis. Modinātājs

Tu pakļaujies apstākļiem, vienmēr centies izdarīt plānoto – tam pārsvarā tiek veltīts tavs laiks un pūliņi.

Otrais pulkstenis. Ar dzeguzi

Tev nav skaidra laika grafika, tu atceries par steidzamiem darbiem spontāni. Reizēm nokavējies vai aizmirsti par plāniem – un tevi tas īpaši neuztrauc. Tu daudz ko palaid garām.

Trešais pulkstenis. Hronometrs

Tev ir ātrs, praktisks domāšanas veids, tu ļauj sev mainīt darāmo darbu kārtību, reizēm arī notikumu secību. Tu dari lietas, kad tas ir ērti tev. Tu gandrīz vienmēr esi aizņemts, dzīve lido nemanāmi.

Ceturtais – saules pulkstenis.

Tu cieni savu un citu cilvēku laiku. Iespējams, tu netraucē apkārtējos par sīkumiem un nelūdz uzmanību bez nopietna iemesla. Tu dzīvo harmonisku, vienmērīgu dzīvi. Tev vienmēr pietiek laika visam nepieciešamajam.

Piektais – rokas pulkstenis

Tu pats zini, kā un kāpēc tiek tērēts tavs laiks, tu saprātīgi plāno darbus pēc svarīguma pakāpes, tev nepatīk ārkārtēji apstākļi un neplānotas lietas. Tu apzinies, ka tavs laiks un tava dzīve ir viens un tas pats.

Sestais – sienas pulkstenis

Visbiežāk tava diena saplānota, ņemot vērā neparedzētas tikšanās un situācijas. Tu reti atliec ieplānoto uz ilgu laiku un vēl retāk aizmirsti par svarīgiem darbiem. Tu prātīgi tērē savu laiku.

Septītais – elektroniskais pulkstenis

Tev pietiek laika sīkumiem, vaļaspriekiem, nopietnām lietām – tu paspēj visu. Tu netērē laiku nevajadzīgām vai neinteresantām lietām. Tev vienmēr ir laiks tam, kas ir svarīgi tev.

Astotais – smilšu pulkstenis

Tu esi radoša personība, aizrautīgs cilvēks. Tu, iespējams, nespēj ievērot laika grafikus, plānus, sarakstus. Tu daudz ko nepaspēj un bieži aizmirsti nopietnas lietas. Šķiet, tu dzīvo pats savā pasaulē, pastāvīgi konfliktējot ar reālās dzīves prasībām.

Avots: “Gornnisa”

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Izvēlies kristālu un uzzini, kas bojā tavu karmu!

TESTS. Izvēlies kārti un uzzini, kas gaidāms septembra otrajā nedēļā!

TESTS. Pasaki, kā tu nēsā somiņu un uzzini kaut ko jaunu par sevi!

COMMENTS

Pievienot komentāru