TESTS. Izvēlies senatnes pieminekli un uzzini vēstījumu!

Pirms daudziem gadu tūkstošiem tapuši iespaidīgi vēstures pieminekļi atrodas it visur pasaulē. Daži no tiem turpina uzdot jautājumus zinātnei vai nu sarežģītā dizaina, vai komplicētās īstenošanas dēļ.
Izvēlies senatnes pieminekli un saņem kādu interesantu vēstījumu.

Stounhendža
Tu esi ļoti neatlaidīgs cilvēks, kurš trīs reizes var nokrist un piecelties ceturtajā, nokrist 30 reizes un piecelties 31. reizē. Tādējādi tu neļauj dzīvei sevi iebiedēt: ja arī kaut kas draud sabrukt, tu zini, kā to atjaunot un likt pelniem izskatīties pēc mākslas darba.

Neatkarīgi no tā, kādā situācijā tu atrodies, lai cik šķēršļu būtu tavā ceļā, tu vienmēr atrodi veidu, kā tos pārvarēt.

Gizas piramīda
Tavā pasaulē galvenā loma ir intelektam, tu vienmēr meklē jaunas zināšanas. Tev ir grūti kontaktēties ar citiem cilvēkiem, jo lielākā daļa no viņiem nepaplašina savu apvārsni un dzīvo pēc standarta.

Kad tu sāc ar kādu satikties, reizēm jūties aizkaitināts, jo nākas apstāties un ierobežot to, kurp ej un ko saki. Tu ļoti gribētu satikt cilvēku, ar kuru varētu apspriest savas uzkrātās zināšanas.

Romas Kolizejs
Tu esi nedaudz vientuļš cilvēks, ko vienmēr atrodies konflikta situācijā ar vairākumu cilvēku, jo tu vēlies, lai taisnība vienmēr būtu tavā pusē. Pasaule tavās acīs ir kas līdzīgs kaujas laukam, kur tavs vienīgais ceļš un mērķis ir uzvarēt visus pārējos. Iekšēji tu esi ļoti trausls cilvēks.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru