Tests: Kāda domāšana (pozitīva vai negatīva) dominē jūsos šobrīd?

 

Mūsu ekspress tests ir balstīts uz vienu šādu amorfu attēlu. Katrs tajā redz kaut ko citu.

Apskatiet attēlu un domājiet par to, ko tas jums atgādina. Nevilcinieties pārāk ilgi, nemēģiniet atrast līdzību ar kaut ko citu. Pietiks, ja skaidri atbildēsiet uz jautājumu:

Kādas asociācijas jums radās, kad apskatījāt šo attēlu?

2

Testa rezultāti parādīs, kam nepieciešams atbrīvoties no negatīvās attieksmes, un kuri ir gatavi pozitīvām pārmaiņām savā dzīvē.

Brīdinājums: Ja traips radījis jums grūtības, jūs nevarējāt tajā kaut ko saskatīt, vai jums nav izdevies salikt to vienā attēlā, tad, visticamāk, jūs jūtaties apjucis savā dzīves situācijā. Ja Jums rodas kairinājums no nespējas salikt plankumus attēlā, iespējams, jūsu dzīvē negatīvās emocijas nevar atrast izeju.

Zieds

Šī asociācija ir atkarīga no zieda krāsu gammas. Ja redzat ziedu oranžos un rozā toņos, tad jums ir vienmērīga enerģija, jums nevajadzētu uztraukties, ka jūsu dvēseli var pārņemt negatīvas emocijas.

Ja ziedu redzat vēsajos toņos, tad, visticamāk, jūsos mīt trauksme.

Vijole

Tas var būt arī cits mūzikas instruments. Šī asociācija norāda uz radošu sākumu. Tomēr, tajā pašā laikā tā ir nemiera pazīme. Tomēr nav pamata bažām. Jūsu enerģija ir pozitīva, jo jūs esat vērsts uz silti oranžo.

Cilvēka figūra

Visbiežāk tā ir sievietes figūra no aizmugures, bet ir citas iespējamās interpretācijas. Cilvēku figūras liecina, cik jūs esat atvērts cilvēkiem un pasaulei kopumā. Pat, ja esat intraverts, jūs neesat vērsts uz sevi. Pagātne maz jūs uztrauc; lielākoties, jūs vienmēr koncentrējieties uz pozitīvo.

Krabis

Ja redzat krabi vai citu posmkāji, jums vajadzētu ieklausīties sevī. Asociācija nav patīkama, bet nav jāsteidzas satraukties. Ja krabja tēls rada jums jaukas emocijas, aizved jūs kaut kur tālu prom uz siltajām zemēm, jums ir laba iztēle un nekas slikts tajā nav. Ja krabis izraisa sliktas emocijas, izraisa bailes un tā tālāk, ir laiks aizdomāties un ķert pozitīvo vilni.

Galvas

Ja redzat savvaļas dzīvnieku, monstru, buļļa galvas, tā ir diezgan neapmierinoša asociācija. Varbūt jūs ciešat no kādiem traucējumiem Tas pats attiecas uz asociāciju “maska”.

Iekšējie orgāni

Iegurņa kauli un līdzīgas anatomiskās asociācijas ar kauliem var norādīt slēptās problēmas seksa sfērā. Tas liecina par kādām bailēm, kas ilgi un jau sen rada jums bažas. Nesteidziet raizēties, pozitīva attieksme var mainīt jūsu apziņu uz labo pusi.

Protams, mēs visi esam dažādi, un katrs cilvēks redz kaut ko citu šajā attēlā. Ja piederat pie šādiem cilvēkiem, tad, jūs esat apdāvināts ar nestandarta domāšanu un radošu garu. Sargājiet un attīstiet savu radošumu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sandra Abolniece</cite>

    nu slikti ka šeit nav nekas aprakstīts par koktieļa glāzi,jo man šis asociējas ka apakšā ir ieliets sarkans rums tas pelekais ir pakusis ledus un pa virsu ar joni uzgāž cocola,pašā vidū ielikts salmiņš. lūk mana iztēle,ko tas nozīmē?

Pievienot komentāru