TESTS. Ko par cilvēku stāsta lūpu forma?

Vai tu domā, ka uzzināt par cilvēku var, tikai parunāties ar viņu? Nē, nē! Izrādās, ka pat sakļautas lūpas var izstāstīt ļoti daudz.

1. Platas, pilnīgas lūpas

Šādu lūpu īpašniece ir ļoti azartiska. Viņai patīk risks, viņa ir enerģiska, nebaidās ņemt iniciatīvu savās rokās un uzskata sevi par savas laimes kalēju. Ja viņai kaut kas vai kāds iepatīkas, viņa tūlīt to dabū. No vīrieša šī sieviete gaida tādu pašu apņēmību. Viņas dzīvesbiedram jābūt apbrīnojamam mīļākajam un jāprot pieņemt lēmumus.

2. Mazas, pilnīgas lūpas

Tā ir ļoti romantiska persona, kas dzīvē vadās pēc emocijām, nevis prāta. Viņas eksistence sastāv tikai no pacelšanās un kritieniem, citādi dzīvot viņai neiznāk. Šī lēdija ir ideāls plecs, uz kura paraudāt, varbūt tāpēc viņu tik ļoti mīl apkārtējie.

Ideālā vīrieša tēls ir dīvains sajaukums no tā, ko raksta sieviešu žurnālos un mīlas romānos, tāpēc atrast piemērotu partneri un pieņemt to tādu, kāds tas ir, viņai izdodas ar lielām grūtībām.

3. Augšlūpa ir lielāka par apakšējo

Šādu lūpu īpašniece ir dzimusi līdere. Viņa ķeras pie lietas un dara visu līdz galam. Viņas dzīves kredo: “Visu vai neko!”, un tāpēc viņu kaitina tie, kas nodarbojas ar daudzām lietām, bet neko nepaveic līdz galam. Viņai ļoti patīk komandēt, tāpēc vadošā amatā jūtas kā zivs ūdenī.

Viņas sapņu vīrietim jābūt tikpat ambiciozam un mērķtiecīgam uz jaunu virsotņu iekarošanu. Tikai izvairīties no konkurences ar savu vīrieti ir gandrīz neiespējami.

4. Apakšlūpa ir lielāka par augšējo

Noslēpumainā svešiniece ir viņas precīzais apraksts. Viņa izceļas no pūļa. Vīrieši skatās ar viņu ar apbrīnu, bet sievietes slepeni ienīst viņu. Un šai jaunkundzei šāds stāvoklis ir pilnīgi apmierinošs.

Viņa uzskata, ka blakus viņai ir jābūt unikālam cilvēkam, kura meklējumos viņa ir gatava iztērēt daudz laika.

5. Platas, plānas lūpas

Mums priekšā ir reāliste, kas stingri stāv uz zemes. Viņai ir sveši sapņi un gaisa pilis. Šī meitene nesteidzas uzvilkt rožainas brilles, pat iemīlēties, un, lai viņa zaudētu galvu, jānotiek kaut kam nereālam un ekstrordināram!

6. Mazas, plānas lūpas

Viņa ir iedzimta optimiste. Viņai piemīt avantūrisms, viņa ne dienu nevar izdzīvot bez piedzīvojumiem. Šī meitene tik ļoti tic sev, ka ir gatava ķerties pie visriskantākās lietas, bet standarta projekti liekas garlaicīgi un neinteresanti.

Tā ir ļoti spēcīga sieviete, tāpēc viņa bieži atbaida vīriešus. Viņai blakus var būt tikai tāds pats vīrietis kā viņa pati.

No vīrieša viņa negaida romantiskus pārsteigumus un īpašus izgudrojumus, galvenais ir uzticība.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tests “Rudens ziedi”. Izvēlies skaistāko pušķi un uzzini, kāda būs nedēļa!

TESTS. Izvēlies krītošu zvaigzni un uzzini, vai piepildīsies vēlēšanās!

COMMENTS

Pievienot komentāru