TESTS. Kurš no šiem cilvēkiem, tavuprāt, melo?


Paskaties uz cilvēkiem attēlā un pasaki, kurš no viņiem, tavuprāt, melo. Tas daudz pastāstīs par tevi pašu!

1. Tu esi intuitīvs domātājs. Kad tu sastopies ar kādu problēmu dzīvē, tu ieklausies savā iekšējā balsī. Un tā nekad tevi nepieviļ! Tu esi ļoti gudrs cilvēks un šķiet, ka tieši tu vienmēr piedāvā labākās idejas.

2. Tādi cilvēki kā tu ir paši jaukākie. Tu neesi pasīvi agresīvs, un tev nepatīk cīnīties ar savu
partneri par to, kuram piederēs galavārds. Tu esi iejūtīgs, labsirdīgs, pacietīgs cilvēks un lielisks klausītājs. Visi grib, lai viņu dzīvē būtu tāds cilvēks kā tu.

3. Tu esi praktisks, kaislīgs, loģisks un ļoti uzticīgs tiem, kurus mīli. Tavā dzīvē liela loma ir ģimenei un gardam ēdienam; tevi vairāk interesē, kas būs vakariņās, nevis kas jauns internetā.

4. Draugi un ģimene tev ir ļoti svarīgi. Ja esi sastrīdējies ar kādu draugu, tu centies pēc iespējas ātrāk nogludināt visus asumus. Tu augstu vērtē draudzību un nekad neļauj, lai mazas problēmas izjauktu attiecības. Cilvēki tevi mīl un pavada daudz laika kopā, jo tu esi patiešām uzticams draugs.

5. Tu esi par sevi ļoti pārliecināts cilvēks, kurš vienmēr cenšas būt labs. Tu esi ļoti jūtīgs un saprotošs cilvēks. Tomēr ņem vērā, ka apkārtējie var izmantot tavu labo sirdi, rūpes un atklātību arī savtīgiem mērķiem.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru