Psihotipu horoskops sievietēm. Neparasts un interesants!

Šodien mēs esam sagatavojuši īpašu dāvanu visām sievietēm. Absolūti unikāls psihotipu horoskops.

Daudzi cilvēki sūdzas, ka to zodiaka zīmes standarta apraksts ne visai precīzi atspoguļo viņu personības īpašības. Varbūt jūs atradīsit precīzāku sevis raksturojumu vienā no šiem 12 psihotipiem. Katrs no tiem atbilst kādai zodiaka zīmei, bet nav saistīts ar dzimšanas datumu.

Šis horoskops izskaidro, kāpēc sieviete, piemēram, ir Jaunava pēc dzimšanas datuma, bet viņai ir Lauvas raksturs. Uzmanīgi izlasiet visus aprakstus un atrodiet savu!

1. Sievietes – orkāni (Auna psihotips)

Tās ir brīvas, nestabilas un neparedzamas personības. Sievietes-viesuļvētras nekavējoties piesaista uzmanību, burtiski ievelkot savā piltuvē. Ir gandrīz neiespējami iedomāties sadursmes sekas ar šādu virpuļošanu. Sazināties ar šādu sievieti droši ir tikai ar vīrietim, kurš nebaidās uzņemties risku!

2. Sievietes – čemodāni (Vērša psihotips)

Viņi nekad neko neizmet, jo viņu reliģija ir vākšanā. Sievietes-čemodāni iet caur dzīvi ar devīzi “gan jau kādreiz noderēs”. Labākā izklaide viņām ir iepirkšanās nedēļas nogalēs. Un šī psihotipa sievietes dievina kolekcionēt savus pielūdzējus!

3. Sievietes – kaleidoskopi (Dvīņu psihotips)

Viņas ir neticami harmoniskas un spilgtas, bet, diemžēl, ne visi uzreiz to var pamanīt. Ar šādu skaistuli tu vienmēr jūties kā bērnu dzimšanas dienā. Viņu ģimenes dzīve ir skaļa un haotiska, bet vienmēr svētki!

4. Sievietes – lietus (Vēža psihotips)

Viņas var viegli apraudāties jebkura nenozīmīga notikuma dēļ, bet gandrīz nekad nav histēriskas. Sievietes – lietus ir patiesākās romantiķes un sapņotājas. Un viņas ļoti gaida kādu, kas var kļūt par viņu sauli!

5. Sievietes – dārgakmeņi (Lauvas psihotips)

Viņas vienmēr zina savu vērtību. Viņu spīdums un spožums apžilbina. Dažreiz šīs sievietes var šķist pārāk augstprātīgas, bet viņas prasa daudz ne tikai no citiem, bet arī no sevis. Viņām ir kategoriski aizliegts slēpties četrās sienās – mājās viņas izbalē un kļūst kā parasta bižutērija.

6. Sievietes – organizatori (Jaunavas psihotips)

Viņām ir viss pierakstīts, sakārtots un salikts pa plauktiem stingrā kārtībā. Viņas neatzīst izņēmumus no noteikumiem un nepieļauj neparedzētas situācijas. Šīs sievietes ir uzticīgas, uzticamas un vienkārši radītas laulībai. Neizmanto viņu uzticību ļaunprātīgi!

7. Sievietes – klusās ielejas (Svaru psihotips)

Viņas ir mierīgas un rāmas kā lavandas lauki Francijā. Blakus viņām varat viegli atpūsties, aizmirstot par neatliekamām problēmām. Šīs sievietes ir gatavas pieņemt mīļotos tādus, kādi viņi ir, ar visām dīvainībām un trūkumiem. Daudzi vīri tic, ka viņu sieva – “Klusā ieleja” – ir īsta balva par parauguzticību!

8. Sievietes – murgi (Skorpiona psihotips)

Viņas līdzinās gotisko gleznu personāžiem. Viņās ir kaut kas pirmatnēji biedējošs, bet tieši tā ir viņu magnētiskā piesaiste. Attiecības ar sievieti- murgu – kā briesmīgi interesanta pasaka. Šausminoši biedējoši, bet tiešām gribas dzirdēt stāstu līdz beigām!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru