TOP10 pasaules bagātākie cilvēki 2016. gadā

5. Vieta Deivids Kohs

5

Deivids Kohs ar 47,4 miljardiem dolāru ir piektais bagātākais cilvēks pasaulē. Viņš dzimis 3. maijā 1940. gadā Vičitā, Kanzasā, ASV. 1970. gadā viņš pievienojās viņa ģimenes biznesam Koch Industries, kas ir otrs lielākais privātais uzņēmums Amerikas Savienotajās Valstīs. Viņš kļuva par līdzīpašnieku, kopā ar savu vecāko brāli Čārlzu 1983.gadā.

4. Vieta. Dzefs Bezoss

4

Džefs Bezoss ir ceturtais bagātākais cilvēks pasaulē. Viņa bagātība ir 52,7 miljardi dolāru. Viņš ir dzimis 12. janvārī 1964. gadā Albukerkē, Ņūmeksikā, ASV, un ir Amazon.com dibinātājs, priekšsēdētājs un izpilddirektors.

3. Vieta. Vorens Bafets

3

Trešo vietu ieguvis Vorens Bafets. Šis amerikāņu magnāts dzimis 30. augustā 1930. gadā Omahā, Nebraskā, ASV. Viņa bagātība mērāma 66,9 miljardos dolāru. Viņš ir Berkshire Hathaway izpilddirektors un lielākais akcionārs.

2. Vieta. Amansio Ortega

2

Amansio Ortega ir otrais bagātākais cilvēks pasaulē. Viņa bagātība ir 72,3 miljardi dolāru. Viņš ir dzimis 28. martā 1936. gadā Leonā, Spānijā. Ortega ir viens no Inditex grupas dibinātājiem, kas ir ļoti labi pazīstama ar savu apģērbu zīmolu «Zara».

1 Vieta. Bils Geits

1

Bils Geits ir bagātākais cilvēks pasaulē. Viņa bagātība mērāma 87,4 miljardos dolāru. Viņš ir dzimis 28. oktobrī 1955. gadā Sietlā, Vašingtonā, ASV. Geits dibināja Microsoft, kur viņš darbojās kā ģenerāldirektors un bija lielākais akcionārs līdz 2014. gadam. Kopā ar sievu 2000.gadā viņš radīja vienu no lielākajām labdarības organizācijām pasaulē, “Bil’s & Melinda Gates Foundation”. Tās mērķis- palīdzēt nabadzīgajiem, likvidēt HIV, malāriju un citas infekcijas slimības.

Šie ir desmit bagātākie cilvēki pasaulē. Lai nopelnītu šādas milzīgas naudas summas, viņiem, protams, bija smagi jāstrādā. Bet neatkarīgi no darba, joprojām milzīgu lomu spēlē veiksme. Protams, jums ir jāpiemīt uzņēmējdarbības spējām un lielai veiksmei.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">ChesterJuicy</cite>

    I often visit your blog and have noticed that you don’t update it often. More frequent updates will give your website higher authority &
    rank in google. I know that writing posts takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s tools which will shorten the time of creating an article to a couple of seconds.

  • <cite class="fn">blogroll backlinks</cite>

    This post provides clear idea designed for the new visitors of blogging, that really how to do running a blog.

  • <cite class="fn">Metin 2 EP</cite>

    Great content, amazing. Good job.

Pievienot komentāru