Torte “Maigums” bez cepšanas. FOTORECEPTE

Sagriež sviestu kubiciņos un ļauj pāris minūtes pastāvēt, lai tas paliek mīksts. Ar mikseri nedaudz saputo sviestu.
Savieno saputoto sviestu un atdzesēto kūkas krēmu kādā dziļā traukā. Pēc tam atkal saputo maisījumu ar mikseri.
Laiks kārtot kūku. Lai to izdarītu, ņemiet formu un izklājiet to ar gatavošanas papīru. Liek pirmo kārtu ar cepumiem, tad smērē krēmu. Liek otro kārtu cepumu un krēmu. Atkārtojiet līdz forma ir gandrīz pilna.
Beigās kūku aplej ar glazūru un liek to ledusskapī uz 3-4 stundām, lai sastingst (vēlams uz nakti).
Šī kūka ir labākā izvēle tiem, kas vēlas sevi palutināt ar kaut ko garšīgu!
©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc