Trešdien – Supermēness. Ko vēlams darīt šai dienā?

Pēc dažām dienām, proti, 26. maijā, pienāks šī pavasara pēdējā pilnmēness. Tas būs Strēlnieka zodiaka zīmes aizbildnībā.

Pilnmēness periods ir mēness izaugsmes virsotne, tāpēc tā ietekme uz visiem dzīvajiem organismiem, tostarp uz cilvēkiem, sasniedz maksimālo līmeni.

Pilnmēness iestāsies 26. maijā 14:14. Tā ir 15. diena Mēness kalendārā. Mēness būs Strēlnieka zodiaka zīmē. Mēness apgaismojuma procentuālā vērtība ir 100%. Mēness lēkts plkst. 21:09, bet riets 04:52.

Pilnmēness īpatnības maijā

Astrologi uzskata, ka 26. maijā gaidāms īpašs pilnmēness. Lieta tāda, ka pilnmēness šajā dienā sakrīt ar citiem astronomiskiem notikumiem – Supermēnesi un Mēness aptumsumu.

Šajā dienā mēness ir vistuvāk zemei. To sauc par Supermēnesi. Tas ievērojami pastiprinās nakts gaismas ietekmi uz visu dzīvo. Jāatzīmē, ka Supermēness būs jau otro mēnesi pēc kārtas, un nākamajā reizē to varēs vērot ne tik drīz.

26. maija mēness aptumsums vizuāli būs labi redzams, pateicoties mēness sarkanajai vai oranžajai krāsai.

Šie trīs astronomiskie notikumi pastiprinās Mēness enerģijas ietekmi un var izraisīt negatīvas sekas. Tāpēc astrologi aicina būt piesardzīgiem.

Ko var darīt 26. maijā

Pilnmēness Strēlniekā ir labvēlīgs laiks juridisko problēmu risināšanai, tiesvedības uzsākšanai, ziņojumu iesniegšanai, iesniegumiem, kā arī sadarbības uzsākšanai ar ārvalstu firmām. Būs viegli izlemt arī jebkurus birokrātiskus jautājumus.

Ceļojumi un komandējumi norisināsies veiksmīgi un bez negatīviem piedzīvojumiem. Tomēr jābrīdina par operācijām, kas saistītas ar zemi vai būvniecību.

Piemēroti veikt konkrētus, bet nelielu enerģijas un līdzekļu ieguldījumu prasošus uzlabojumus mājas, darba vietas vai savas iekšējās pasaules uzturēšanai. Diena prasa piepūli un mērķtiecīgu spēku un līdzekļu izlietojumu.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kāpēc sīpoli jāstāda 31. maijā? Senču ticējumi par visu turpmāko vasaru!

Maija vidū sākas ļoti labvēlīgs astroloģisks pagrieziens. Vai tiksim vaļā no kovida?

Pievienot komentāru