Trīs horoskopa zīmes, kurām MAIJS var sagādāt galvassāpes. Kā to novērst?

Ja esi dzimis Jaunavas, Skorpiona vai Strēlnieka zīmē, neļauj šai ziņai laupīt sev drosmi. Tā norāda tikai uz to, ka sastapsies ar dažām problēmām, kas būtībā tikai padarīs tavu interesi par dzīvi dziļāku.

Jaukais maija laiks ne visiem ielīksmos garastāvokli, vismaz – ne visās jomās vienādi. Trīs zodiaka zīmes gaida lielāki vai mazāki sarežģījumi, kurus nāksies mēģināt atpiņķerēt, kamēr citi skries uz randiņiem un baudīs dzīvi.

JAUNAVA. Var pietrūkt enerģijas, tā būs trausla
Lielāko daļu mēneša Jaunavas var just izsīkumu, būt kaprīza un ātri aizkaitināma. Pirmās nedēļas gribēsi piedalīties dažādos pašattīstības kursos, kas palīdz labāk saprast savu ķermeni un dvēseli. Un tas ir vienīgais veids, kā koncentrēt enerģiju mēneša uzdevumiem. Marss ies caur tavu sesto – darba un veselības – māju, kas nozīmē, ka tas prasīs vēl vairāk dzīvības spēku.

Iespējama sajūta, ka soļo uz vietas. Tomēr tas viss pāries, un tu jutīsi, ka spēki atjaunojas. Tu gribēsi ķerties vērsim pie ragiem, bet neaizmirsti vispirms parūpēties par sevi!

SKORPIONS. Melns kaķis attiecībās ar mīļoto
Urāns Vērša zīmē var uzlādēt jūsu attiecības vai nu ar harmoniju, vai ar cīņas sparu un konfliktiem. Turklāt pēc tam abi varat sastapt šķēršļus savā ceļā. Var rasties sajūta, ka neesat uz viena viļņa, iespējams, tāpēc vientuļiem Skorpioniem maijs nebūs randiņiem bagāts laiks. Tā vietā labāk velti laiku draugiem un radiniekiem.

STRĒLNIEKS. Karjera sagādās galvassāpes
Urāns var likt pārdomāt visu, kas tev bijis zināms par savu karjeru. Tomēr jebkuri mēģinājumi doties citā virzienā var sastapties ar pretestību. Tomēr šis nemiers rezultātā ļaus tev labāk risināt negaidītas dzīves situācijas ilgtermiņa perspektīvā.
Avots: Taynimiro.info

Pievienot komentāru