VIDEO: Nedēļas nogalē vairākas smagas avārijas; ir bojāgājušie

Instagram

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki, bet negadījumos cietušo skaits bija 27, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Divi bojāgājušie bija Latgalē, bet pa vienam – Zemgalē un Vidzemē.

Vakar plkst.6.10 Kārsavā, Vienības ielā, kāds autovadītājs, vadot automašīnu “BMW”, iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā automašīnas vadītājs un pasažiere, kā arī vēl viens pasažieris nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt plkst.6.25 Madonas novada Praulienas pagasta “Sauliešos” uz autoceļa Madona-Varakļāni kāds autovadītājs, vadot automašīnu “Mercedes-Benz”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri ar traumām nogādāti medicīnas iestādē. Negadījuma vietā no gūtajām traumām mira otra automašīnas pasažiere.

Sestdienas vakarā plkst.21.14 Viesītes novada Rites pagastā uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate automašīnas “Volkswagen Golf” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Automašīnas vadītājs no no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt Valmierā pie Inciema notikusi sadursme, kurā vissmagāk cietusi Igaunijas pilsone, kura turklāt bijusi stāvoklī. “Vainīgais, visticamāk, “Volvo” vadītājs, kurš veicis apdzīšanu pār nepārtrauktu līniju,” raksta aculiecinieks.

Mežaparkā motocikls sadūries ar automašīnu.

Pievienot komentāru