Tumsā dejojošs eņģelis: kas mums jāzina par Skorpiona zīmi

Saule Skorpionā – no 23. oktobra līdz 22. novembrim
Skorpionu astrologi uzskata par vienu no svarīgākajām zodiaka zīmēm: viņš līdzinās tumsā dejojošam eņģelim. Viņš izgaismo nakti un ienes pasaulē jaunu sapratni par krīzes situācijām.

Skorpiona uztveres dziļums un spēja būt patiesi godīgam ir acīmredzama visiem, ar ko viņam iznāk saskarsme.

Viņa dziļums ir liels spēks. Tomēr viņa spēku ietver pagātnes ievainojumi un brūces. Caur viņu iet vesela emociju jūra, un viņš saprot sāpes tik labi, kā neviens cits.

Skorpions ir zodiaka zīme, kas vislielākajā mērā sasaucas ar cilvēku ciešanām. Neskatoties uz tumsu, kas ielenc viņu, Skorpions vienmēr atradīs veidu, kā iznākt gaismā un sākt visu no sākuma.

Sākotnējais Skorpiona simbols ir Čūska, kas apzīmē atjaunošanos un atdzimšanu. Šī būtne, kas spēj nomest ādu un to izaudzēt no jauna, atjaunoties. Skorpions tāpat kā čūska nomet ādu dažādos dzīves periodos, zemapziņā alkstot pēc atjaunotnes.

Skorpions var būt veiksmīgs visā, jo viņam piemīt gribasspēks, pacietība, neatlaidība un ass prāts.

Neatkarīgi no situācijas Skorpions atradīs veidu, kā atkal piecelties kājās. Viņam piemīt milzīgs spēks un emocionāla piesaiste.

Kā Ūdens zīme (kopā ar Zivīm un Vēzi) Skorpions ir saistīts ar dzīves juteklisko pusi. Viņš ir līdzjūtīgs un gādīgs, bet viņam piemīt nosliece uz ciešanām, sāpēm un vientulību. Tomēr atšķirībā no Zīvīm un Vēža viņš ir cietsirdīgāks ekstrēmās situācijās.

Skorpions iet turp, kur citi vienkārši nespēj nokļūt. Viņš jūt cilvēkus un zina “netīro” patiesību, kuru daudzi mēģina noslēpt. Instinktīvi viņš saprot katra tumšo pusi, jo saprot, ka tā ir katra cilvēka neatņemama sastāvdaļa.

Šīs zīmes pārstāvji atradīs iespēju saglabāt savus noslēpumus, bet, kad viņš būs izvēlējies partneri, tam savu noslēpumu vairs nebūs. Viņš vienmēr iemanās noskaidrot visu, no šīs zodiaka zīmes ir grūti kaut ko noslēpt. Apmānīt viņu ir neiespējami.

Skorpiona zīmē dzimušie bieži strādā veselības aprūpes jomā, tostarp konsultē un sniedz psiholoģisko palīdzību, jo izprot cilvēka personību.

Attiecībās Skorpiona klātbūtne mainīs tavu priekšstatu par sevi uz visiem laikiem. Saikne ar viņu padarīs tevi apzinātāku un iemācīs dziļāk skatīties uz pasauli.

Ja kļūsi par viņa kaisles objektu, izjutīsi kontroles mēģinājumus, greizsirdību un īpašnieciskus gājienus. Bet, no otras puses, Skorpions ir emocionāli uzticams un pieķēries partnerim. Viņš spēj ļoti dziļi izprast cilvēkus, kurus mīl.

Skorpions ir vientuļa zīme, kas alkst pēc tuvām attiecībām. Viņš var neuzticēties un būt izvēlīgs, jo redz to, ko neredz citi. Galu galā viņš ļaus savā pasaulē ieiet tikai nedaudziem izredzētajiem.

Avots: “Tayni-Miro”

Pievienot komentāru