Tuvojas aprīļa sarkanais pilnmēness Skorpionā. Kas mūs gaida?


Pilnmēness moments ir mēness izaugsmes virsotne, bet tā ietekme uz visiem dzīvajiem organismiem sasniedz maksimālo līmeni.

Aprīļa beigās virs zemes pacelsies īpasi spožs pilnmēness. Tā būs pilnmēness zodiaka Skorpionā.

Pilnmēness ir nakts spīdekļa fāze, kad mēness atrodas pretstatā ar sauli, un pie zemes vērsta visa tā enerģija. Pats mēness iegūst precīzu, labi apgaismotu disku.

Šajā laikā dabiskais zemes pavadonis atrodas pretējā virzienā no saules, tāpēc uz nakts spīdekli krīt visa saules gaisma. Mēness ir redzams pie debesīm visu nakti un
pat var šķist, ka tas ir ievērojami palielinājies.

Pilnmēness 2021. gada aprīlī

Pilnmēness iestāsies 27.04.2021 plkst. 06:32. Tā ir 16. diena Mēness kalendārā. Mēness būs Skorpiona zodiaka zīmē. Mēness apgaismojuma procentuālā vērtība ir 100%. Mēness lēks 20:45, bet rietēs plkst. 06:03.

Pilnmēness īpatnības aprīlī

27. aprīļa pilnmēness īpašs ar to, ka šajā dienā iekrīt cits astronomiskais notikums – supermēness. Tas ir laiks, kad mēness ir maksimāli pietuvojies zemei.
Tāpēc tas būs ievērojami spožāks nekā parasti. Turklāt tas būs sarkanā krāsā, tāpēc šo parādību sauc arī par sarkano mēnesi, asiņaino mēnesi vai sārto mēnesi.
Tāpēc šajā pilnmēness laikā cilvēki jutīsies mēness enerģijas dubultā ietekmē. Turklāt šajā pilnmēness “kokteilī” būs arī skorpiona zīmes enerģiju. Kopumā pilnmēness ietekmēs cilvēka fizisko un emocionālo stāvokli ne tikai pašā pilnmēness dienā, bet arī dažas dienas pirms un pēc tā.
Ko var darīt 27. aprīlī
Šajā aprīļa pilnmēnesī ir jānodarbojas ar radošu, intelektuālu darbu, kas prasa entuziasmu un daudz enerģijas. Ļoti auglīgs laiks pašattīstībai, radošumam, kā arī lietām, kas prasa jaunas idejas un iniciatīvas.

Tāpat ir labi nodarboties ar biznesu, noskaidrot jautājumus ar konkurentiem, aizstāvēt savas tiesības, viedokļus. Šajās dienās ir iespēja atrisināt sarežģītos uzdevumus,
ķerties pie problēmām, kurām nav tiešas piekļuves.

Ļoti noderīgi piedalīties sporta pasākumos un nodarboties ar fizkultūru.

Ko nevar darīt 27. aprīlī

Astrologi iesaka kontrolēt emocijas un censties neizgāzt dusmas un īgnumu uz apkārtējiem. Vēlams neiesaistīties konfliktos un nepakļauties provokācijām.

Pilnmēness laikā vēlams būt uzmanīgam, nepieņemt lēmumus un steidzīgus secinājumus.

Svarīgas lietas var atlikt uz dažām dienām, jo paaugstināts negatīvs fons nav labākais kompanjons, lai pieņemtu atbildīgus lēmumus.

Pilnmēness nedrīkst dot vai ņemt vērā, veikt lielus pirkumus. Nav paredzēts arī plānot tālus ceļojumus. Ieteicams izvairīties no lielas fiziskas slodzes un sekot līdzi savam veselības stāvoklim.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS

Pilnmēness ietekmi jūtam sešas dienas, uzsver astrologs Kristaps Baņķis

Klāt Pilnmēness; kā enerģētiski spēcīgajā laikā palīdz sudraba rotas

COMMENTS

Pievienot komentāru