Dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem ir dažādas gastronomiskās gaumes un ieradumi. Iedomāsimies, ka lielveikalā ieiet divpadsmit cilvēki, kas dzimuši katrs savā zodiaka zīmē, un vēlas iepirkties svētku galdam. Ko viņi izvēlēsies?
Auns, Lauva, Strēlnieks dosies uz gaļas nodaļu. Protams, jo šīm zīmēm ir raksturīga rīcība, aktivitāte un enerģija, ko ātri izlieto, tāpēc nepieciešams to nemitīgi papildināt.
Auns nopirks kaut ko kalorijām bagātu, piemēram, cūkgaļu, bet atteiksies no teļa vai jēra liemeņa.
Lauva, protams, lūkosies pēc kaut kā neparastāka. Ja nevarēs iegādāties irbītes vai eksotisko krokodila gaļu, apmierināsies ar tītaru vai trusi.
Strēlnieks daudz neskatīsies – galvenais, lai gaļa būtu svaiga un apetītlīga. Ja tā – viss noderēs.
Izvēloties alkoholiskos dzērienus, gaume šīm zodiaka zīmēm vairs nav tik līdzīga.
Auns pirks kaut ko stiprāku – degvīnu vai senas, labas markas konjaku. Ja vīnu, tad tikai sarkano.
Lauva nekad nenolaidīsies līdz parasta šņabja iegādei. Arī konjaku pirks tikai to labāko. Taču visvairāk viņai garšo augstas kvalitātes eksotiski vīni.
Strēlnieks degvīnu nedzer, viņam tīk kaut kas smalkāks, tāds, ko patīkami atcerēties. Ja nu nesanāk, būs mierā arī ar alu.