Unikāls jūsu bēdu horoskops. Zinot to, jūs varēsiet palīdzēt ikvienam izkļūt no depresijas!

Strēlnieks

Nāk prātā teiciens: “Bēdas nenāk vienas”. Tajā pašā laikā šķiet, ka Strēlnieks pats prasmīgi visu pielāgo. Tipisks Strēlnieks rada cēloņu iemeslu kopumu, un tad īstajā brīdī tos visus vienlaicīgi izšauj.

Piemēram, pēc sievas / vīra aiziešanas Strēlnieks nespēj vienkārši izplūst asarās un ieliet sevī glāzīti pēc glāzītes. Viņš panāks, ka pēc otrās puses aiziešanas viņu atlaidīs no darba. Ļoti labi, ja arī vēl roku salauztu, un, protams, labo!

Mežāzis

Šī spītīgā, bet, protams, spilgtā zodiaka zīme atšķiras ar tālredzību. Mežāzis ir gatavs jebkuram likteņa triecienam, jo tikai viņi zina, ka šajā dzīvē var notikt jebkas.

Un tad viņš ar uzstājību, kas raksturīga šai zīmei, ieķeras ar ragiem žogā, atkārtojot mantru: “Žogs nav mūžīgs, nav mūžīgs, krīti, draņķi, Mežāzis – spēcīgs putns”. Un no viņa cerībām un optimisma, ka viss beigsies labi, žogs krīt!

Ūdensvīrs

Depresīvā stāvoklī Ūdensvīrs sāk uzvesties ļoti augstprātīgi. Galu galā, nevienam knislim nav jāzina par viņu sāpēm. Bet no malas atklājas šāda aina: apkārt stāv daudz “knišļu”, kas skatās viens uz otru, un domā, ka ir pienācis laiks viņam izsaukt ātro palīdzību.

Bet Ūdensvīram viss vienalga, viņa skatiens ir pilns ar senām ciešanām un tiek nosūtīts uz viņa vārdā nosaukto zvaigznāju. “Jā, manā vārda nosauca zvaigznāju,” čukst Ūdensvīrs “bet tu nespēj?” Un zini, viņam uzreiz kļūst kaut kā vieglāk.

Zivis

Šie cilvēki izceļas ar vieglu mazohismu- viņi cieš un bauda to. Protams, viņi visiem saka, kā viņiem nepatīk ciest, bet patiesībā tas ir īsts pašapmāns.

Tipiskai Zivij dod tikai iemeslu- vismaz zvanu vakara stundā viņas vīram no nepazīstamā Ivana Petroviča, kurš jebkurā gadījumā ir sieviete, lai gan tomēr ar zemu baritonu. Šeit tas ir – pavediens! Turklāt pamatīgs… Un cik spēcīgs! Jau pa kilometru dzirdams un redzams. Un tad jāizplūst asarās un jāslīcinās. Iedomājies, Zivis neslīkst! Nepiekasies vārdiem!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru