Uzzini kurām zodiaka zīmēm nevar uzticēties!

Svari

Svari melo neuzkrītoši. Viņi saprot to, ka neprot apmānīt cilvēkus, tādēļ pats par to pat smejās. Šie cilvēki ļoti uzticas visam ko viņiem stāsta, tādēļ arī viņus ir ļoti viegli apmānīt. Viņi tic visam.

Skorpions
 Melu meistars un nodevējs – tas ir skorpions. Viņiem briesmas min pa pēdām, taču tas neliek viņus būt uztrauktiem. Noslēpumus viņam droši drīkst uzticēt, jo tālāk šis noslēpums nekur neaizies.
Strēlnieks

Viņiem vienmēr var ticēt, jo viņi nemelos un nespēs to nemaz izdarīt. Viņi ļoti sargā savus tuviniekus un draugus un šādi cilvēki mūsdienās ir zelts. Cieniet strēlniekus un necentieties viņus mānīt, viņi jūt melus jau pa gabalu.

Mežāzis

Mežāži neticēs nevienam tikmēr kamēr cilvēks pierādīs savu teikto, tad mežāzis visu infromāciju saliks pa plauktiņiem un nolems ticēs tam vai nē. Paši viņi melo vienkārši nemāk un nemaz to nevēlas darīt.

Ūdensvīrs

Viņi ir satriecoši psihologi, tādēļ viņiem nav nepieciešams iemācīties melot. Viņi spēj situāciju izmantot savā labā. Sanāca apmānīt ūdensvīru? Malacis! Ūdensvīrs pieķēra jūs melos? Skrieniet ko kājas nes!

Zivis

Zivis mīl nedaudz pamelot savā labā, lai situācija kļūtu tikai viņam par labu. Ar laiku var pielāgoties un atkost viņu melus, jo tie pārsvarā ir sīki un nenozīmīgi. Nedomājiet, ka viņi jūs izmanto, jo tā nemaz nav. Biznesa jomā viņam nav draugu un tuvnieku, bet ir tikai darbinieki un kolēģi.

Padalies ar šo informāciju ar saviem draugiem!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: yesale.ru

 

Pievienot komentāru