Uzzini, kuras 4 horoskopa zīmes 2018. gadā būs vislaimīgākās! Visas zvaigznes ir viņu pusē!

2. vieta – Vēzis

Vēzis vienmēr lauvas tiesu sava laika un pieredzes nodod citiem, tāpēc ir pienācis laiks saņemt to visu atpakaļ. 2018. gadā šīs zīmes pārstāvji iegūs iekšējo brīvību un dos katram savu optimismu. Minimāla pieredze un ciešanas. Tikai spilgti momenti un pozitīvas emocijas. Iedzimtā harizma un asais prāts palīdzēs karjeras jautājumos.

2017. gads, iespējams, radīja daudzas ciešanas. Bet ticiet man, viss jau ir aiz muguras. Šogad jūs sapratīsiet, ko nozīmē, ka atbalsta jūs, nevis jūs atbalstāt citus. Iespējami ārzemju ceļojumi, un pat ne viens vien.

1. vieta – Svari

Šogad Svari – Visuma mīļākie. Suņa gads sola reālu spēka pieplūdumu. Viss Svariem būs ideāli: gan izskats, gan emocionālais stāvoklis, gan domas. Brīnišķīgā harmonija, kas ir tik nozīmīga šīs zīmes pārstāvjiem, veicinās laimi. Tieši līdzsvars visā un godīgums pret sevi būs tas, kas dos daudz patīkamu notikumu.

Jūs iegūsiet īstu izpratni un ciešu kontaktu ar savu dvēseles draugu. Astrologi iesaka atrast jaunu hobiju, kurā jūs atklāsiet savu talantu neizpētītās puses. Nebaidieties pateikt bosam, ka vēlaties paaugstinājumu. Pastāv liela varbūtība, ka jūs to iegūsiet. Finanšu jautājumi būs savos augstumos. Bonusi, dāvanas un pat laimesti loterijā.

Šīs zodiaka zīmes būs ļoti veiksmīgas 2018. gadā visās dzīves jomās. Bet nekas nebūs tāpat vien, bet kā atlīdzība par rūpīgu darbu. Neuztraucieties, ka jūsu zīme nav šajā sarakstā. Suņa gads solās būt labs visiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru