Uzzini, kuru zodiaka zīmi astrologi uzskata par visveiksmīgāko un bagātāko!

8.vieta – Dvīņi

Paradokss ir tas, ka dvīņi ir meistari pelnīt naudu, bet ne saglabāt to. Kad to rokās nonāk kāda nauda, Dvīņiem burtiski sākas nieze- drīzāk to iztērēt! Ja nu pēkšņi kaut kas gadās! Šajos “ja nu pēkšņi kaut kas” ir daudzas lietas – krīze, revolūcija, apokalipse, bet jūs nekad zināt, kas var atgadīties! Jums nekas nenotiks, bet Dvīņiem pavisam noteikti!

7.vieta – Vērsis

Vērši no visas savas sirds tiecas būt nabadzīgi. Tie visādi cenšas, bet ļaunais Visums neļauj tiem palikt bagātiem. Interesanti, ka nauda Vēršiem ir, bet tikai tik, lai viņiem būtu diezgan ērta dzīve un nekas vairāk. Un nav svarīgi, cik daudz Vērsis cīnījies, nekad nav pietiekami.

6.vieta – Lauva

Lepnajām Lauvām nepieciešama nauda, ​​lai dižotos citu acīs. Citu acīs Lauvas vienmēr ir veiksmīgas un bagātas, vakariņo greznos restorānos (un ēd plikus makaronus mājās), dzīvo prestižā pilsētas rajonā (dzīvoklī ar prusakiem) un eleganti ģērbjas. Kā ierasts, Lauvai svarīgāk izlikties, nevis būt. Tomēr šī prasme var būt noderīga daudzām Lauvām. Grozoties bagāto sabiedrībā, viņiem izdodas iegūt savu pirmo miljonu.

5.vieta – Vēzis

Vēzim ir nepieciešama nauda. Ne tikai iegriba, bet vajadzība. Jautāsiet, kāpēc, viņš atbildēs: “Man vajag!” Kopumā šāda nostāja nav slikta, jo Vēzis visu stiepj mājās. Kas ir nepieciešams, kas nav nepieciešams, to viņš sapratīs vēlāk. Nopirks kādu sīkumu, un vēl nauda paliks. Bet vēlāk šo bagātību varēs atdot nabadzīgām ģimenēm. Viņiem taču jāzina, kurš te ir dāsnākais un cēlākais!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru