Uzziniet, kuras horoskopa zīmes sievietes ir visdārgākās vīrieša maciņam!

Neviens nevar būt 100% pārliecināts, ko domā vīrietis sakot “Mana dārgā”. Var jau būt, ka runa ir par sirds sajūtām, bet nebūsim liekules, jo zinām, cik izmaksā kaut viena roze, nemaz nerunājot par zeltu un citiem “dārgumiem”.

Arī astrologi piekrīt, ka sievietes mīl dāvanas, greznību un naudu. Lūk, viņu domas par “dārgākajām” zodiaka zīmēm.

12. vieta – Strēlnieks

Strēlnieks- sieviete ienīst mantraušus. Viņas negaida un negrib īpašas dāvanas.

Viņu nepārsteigs ikmēneša braucieni uz Bahamu salām un platīna gredzeni. Bet, ļoti iespējams, viņa grib kaut ko daudz dārgāku nekā tas viss kopā.

11. vieta – Ūdensvīrs

Šī sieviete nenovērtēs jūsu dāvanas vērtību, bet jūsu uzmanību. Lūk, kāda banalitāte! Jūs varat dzirdēt no viņas mutes kaut ko, piemēram, “Man neko nevajag”.

Bet viņu tiešām priecēs abonements uz baseinu vai pilatēm, spāņu valodas kursi, gleznošanas nodarbības.

Tomēr īsto uzminēt nebūs viegli: piemēram, šodien viņa vēlas izmēģināt lekt ar gumiju, nevis to, ko esat sagatavojis iepriekš.

10. vieta – Mežāzis

No vienas puses, Mežāzi-sievieti neinteresē izredzētā nauda. Viņai pašai ir ļoti smags maks. Daudz smagāks nekā lielākai daļai vīriešu. Galu galā, viņa zina, kā gudri pārvaldīt budžetu un resursus.

No otras puses, vīrietim būs jāpierāda Mežāzim, ka viņš nav dzimis vakar. Jā, parādiet viņai bankas izdrukas! Pretējā gadījumā velti mālējiet viņai acis!

9. vieta – Jaunava

Nu tas ir ļoti vienkārši. Vīrieši, esiet konekventi ar Jaunavām. Ja katrā jūsu attiecību gadadienā jūs pasniedzat viņai 101 sarkanu rozi- dariet to arī nākotnē. Vāriet klimpas? – turpiniet!

Tā nav jūsu dāmas vienaldzība, bet viņa mīl stabilitāti. Viņai patīk paredzami notikumi.

8.vieta – Auns

Ar sievietēm- Auniem ir savādi. Jums ir trāpījusies mīkla, uz kuru atbildi internetā neatrast. Lūk, špikeris, ar ko jums nāksies saskarties:

  • Dārga dāvana- “Kāpēc tik daudz naudas tērēji par šādu sīkumu?”
  • Lēta dāvana- “Tu mani nenovērtē!”
  • Vienkārši nauda- “Tu esi pārāk slinks, lai meklētu man dāvanu?”
7.vieta – Dvīņi

Dvīņi vadās pēc dzelzs principa: pieņem no vīriešiem tikai ziedus, konfektes un kino biļetes. Nē, viņas nav kautrīgas. Viņas nevēlas palikt parāda. Bet “nevainīgas” dāvanas ne pie kā nepiesaista.

Bet jūs, puiši, neatslābstiet. Vienā brīdī Dvīņu sieviete var piezvanīt un teikt, ka stāv pie skatloga ar Louboutin apaviem.

6.vieta – Vēzis

Sieviete Vēzis – ļoti lepns cilvēks. Viņas neņem nevienu no vīriešu dāvanām. Turklāt viņām ir svarīgs turpmāko attiecību statuss- nopietns vai nenopietns. Otrajā gadījumā nedāviniet pilnīgi neko.

Ja viss ir nopietni- iemācieties nopelnīt daudz. Lai gan, Vēzis tāpat piespiedīs!

5.vieta – Skorpions

Dārgi. Ļoti. Tas, protams, par vīrieša uzmanības izrādīšanas izmaksām. Starp citu, Skorpionam ir īpaša mīlestība pret naudu.

Dāvina Skorpionam- sievietei- tas ir ieguldījums. Ignorēt to jūsu attiecībās ir nāvējoši.

4. vieta – Vērsis

Šeit par tādu dāvanu aspektu, kā uzmanība, labāk nemaz nerunāt. Jo “mīlīga kastīte” var atstāt zīmi uz dāvinātāja pieres.

Vērsis-sieviete – merkantīla personība. Atcerieties, ka jaunas sandales- uzmanība, gredzens ar lielu dimantu- tā ir dāvana.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru