Vai Kašera tēvam dēla vīrs būs jāsauc par znotu vai znoti?

Kadrs no video

Kašera tēvs nevar saprast, kā viņam būtu pareizi jāsauc dēla topošais vīrs – par znotu vai znoti. “Kašera sencis izkalusās pēc čaļa ar humoru, bet tā tiešām ir problēma- varbūt Latvijā arī nesteidz legalizēt viendzimuma laulības tādēļ, ka nav izodmāti īstie vārdi, lai šādas attiecības noraksturotu,” smejas šova “Stīvais nemelo” vadītājs Maksims Trivaškevičs.

Kā iespējamie varianti Kašera Jāņa jaunajam statusam tika piedāvāti nosaukumi Vedeklis, Sievis, Brūtgāns, Laulenis, Vīrs nr 2, Sieva – čalis, Līgavčalis, Draudzenis, Otrā pusīte, Znotenis un Štucers.
Tikmēr piemēru, kā var apiet viendzimuma laulību aizliegumu, nesen nodemonstrēja kanādiešu aktrise Elēna Peidža, kas tagad jau ir pazīstama ar vārdu Elitots Peidžs!

Aktierim šitāds pasākums noder – tas palielina viņa konkurenci darba tirgū, jo tagad Elitotam var piedāvāt gan sieviešu, gan vīriešu lomas- vajadzības gadījumā viņš uztaisīs attiecīgo operāciju. Ja mode aktieriem mainīt dzimumu ienāks arī Latvijā, tad drīzumā teātrī varēsim vērot aktrises Gintu Andžāni, Andru Bulu un Lauru Dzelzīti, bet stiprā dzimuma lomas seriālos uzticēsim Ilzim Vazdiķim, Kristam Nevarauskim un un Mirdzim Martinsonam.

COMMENTS

Pievienot komentāru