VIDEO: Kāpēc patiesībā PČ hokejā vinnēja Latvija?


Latvijā notikušajā pasaules hoķa čempionātā Krievijas izlase tika pārdēvēta par Nacionālo Olimpiskās komitejas izlasi, bet valsts himnas vietā atskaņoja Starptautiskās Hokeja Federācijas himnu.

Krievi šādas sankcijas ir izpelnījušies dopinga dēļ, kura lietošanā palīdzēja pat Krievijas Sporta ministrija. Tā notiek, kad sportu uztici politiķiem – viņi jau atlētus netrenēs, bet domās veidus, kā pārējos apjāt, spriež “Stīvais nemelo” komiķis Maksims Trivaškevičs.

“Pie mums labākos sportistus katru gadu apbalvo, Krievijā izsauc uz ministriju un sašpricē ar aizliegtām vielām. Lai Krievijas izlase tiktu pie dopinga Latvijā, viņiem vajadzēja piestaigāt uz Saskaņas biroju. Vietējā aptiekā brīnījās, kāpēc Urbanovičs pēdējās dienās tik aktīvi pērk šprices.

Kopumā čempis noslēdzās veiksmīgi – Kanāda vinnēja, bet Latvija vinnēja Kanādu, tātad mēs esam labāki par čempioniem ar visu kausu un medaļām. Un vēl – Krievija, atvainojos, Nacionālās Olimpiskās komitejas komanda par spīti dopingam izkrita no playoff pēc spēles ar Kanādu. Būtībā Latvija pastarpināti vinnēja arī Krieviju! “

Pievienot komentāru