Vai tev ir bedrīte uz zoda? Uzzini, ko tā stāsta par tavu raksturu! Vai tev ir bedrīte uz zoda? Uzzini, ko tā stāsta par tavu raksturu!

“Sadalīta” pazode vai bedrīte uz zoda ir rezultāts tam, ka žokļu muskuļi pilnībā nenosedz pazodi. Parasti šāda bedrīte ir iedzimta. Taču tas nebūt nenozīmē – ja tev ir šāda bedrīte, to noteikti mantos arī tavi bērni.

Turklāt tev var būt šāda bedrīte pat tad, ja nevienam no taviem vecākiem tādas nav. Bedrīte uz zoda tev, iespējams, gēnu ceļā iedzimusi no kāda tuvāka vai tālāka radinieka.

Ko bedrīte uz zoda var pastāstīt par cilvēka raksturu?

Šāda pazode vienmēr tevi atšķirs no pūļa, tā šķitīs pievilcīga arī pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Cilvēki ar bedrīti uz zoda vienkārši ir uzlādēti ar jautrību!

Viņi vienmēr mīl būt uzmanības centrā.

Cilvēkiem, kam zodā ir bedrīte, patīk flirtēt un tas viņiem labi padodas. Puisis ar bedrīti zodā tevi noteikti ieinteresēs, jo ir flirtēšanas meistars.

Cilvēki ar bedrīti zodā ir emocionālāki nekā citi, viņi bieži raud gan no prieka, gan bēdām.

Viņus ir ļoti viegli ievainot, ja partneris nepievērš pietiekami daudz uzmanības.

Viņiem ir nepieciešami pastāvīgi mīlestības pierādījumi, viņi baidās, ka viņiem var atteikt.

Mīlestība un attiecības cilvēkiem ar bedrīti zodā ir ļoti svarīgas, viņiem nepieciešams pastāvīgi saņemt pilnu atdevi no partnera. Viņi nervozē, ja viņiem trūkst tuvības un viņi nejūt, ka partneris ir viņiem pieķēries.

Viņi nenodala fizisko mīlestību no emocionālās un garīgās. Mīlestība viņiem ir viens veselums.

Tagad tu zini daudz par cilvēkiem ar bedrītēm zodā. Ja esi viens no viņiem, tev patiešām ir ar ko lepoties – mēs minējām daudz pozitīvu aspektu tavā raksturā, taču tev vēl būs jāpiestrādā pie negatīvajām īpašībām. Tu pat ārēji atšķiries no daudziem cilvēkiem, tad kāpēc gan neizcelties arī ar citiem pozitīviem kritērijiem?

Daudzi ir pārliecināti ka tādu zvaigžņu kā Džons Travolta, Bens Afleks un Sandra Bulloka pievilcības spēku lielā mērā nodrošina tieši viņiem raksturīgā bedrīte uz zoda. Šeit vietā vaicāt, no kā atkarīgas šīs bedrītes un vai tās kaut kādā veidā ietekmē cilvēka raksturu. Ja arī tev ir bedrīte uz zoda, atbildi uz šiem jautājumiem tu atradīsi šajā rakstā.

Pievienot komentāru