Vai tiešām saldēti produkti saglabā savas labās īpašības?

Lai maksimizētu uzturvielu uzturēšanu atkausēšanas laikā, izmantojiet tvaika vai mikroviļņu pārtikas pārstrādi.

Citiem siltuma efektu veidiem ir ievērojams vitamīnu un mikroelementu zudums. Vēl viena laba izvēle ir dabiska sasaldēšana ledusskapī 8-10 stundas.

Kādas ir saldētas pārtikas galvenās priekšrocības?

  • Augsta uzturvērtība, salīdzinājumā ar svaigiem augļiem un dārzeņiem.
  • Produktu izskata saglabāšana.
  • Mākslīgu pārtikas piedevu (konservantu, stabilizatoru) trūkums.
  • Ļoti efektīva avitaminozes profilakse.
  • Viegli pagatavojams.
  • Salīdzinoši zemas izmaksas.

Tādējādi saldētiem dārzeņiem un augļiem ir gandrīz tāda pati uzturvērtība kā tiem, kas tikko sagriezti, un tie var pilnībā nodrošināt jūs ar visām nepieciešamajām bioloģiski aktīvām vielām. Jūs varat doties uz veikalu un droši paņemt iepakojumu ar uzrakstu “Saldēts”.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS:  fabiosa.com

Pievienot komentāru