Valtera Frīdenberga draudzene ierauta jaunā tenku virpulī

https://www.facebook.com/kristine.paegle.9

Jau pagājis gads kopš populārais mūziķis Valters Frīdenbergs zaudēja cīņā ar smagu slimību, bet konflikti starp viņa draudzeni, kura pati sevi dēvē par līgavu, Kristīni Paegli un mūziķa ģimeni turpina ik pa laikam uzliesmot, saucot palīgā arī izklaides izdevumus, kas atspoguļo pušu pretējos viedokļus.

Iepriekš vēstīts, ka radinieki apvaino Kristīni Valetera pelnu piesavināšanā, bet jaunākais kašķis norāda uz jaunās sievietes iespējamām attiecībām ar citu Latvijā pazīstamu mūziķi – slepenais romāns esot sācies šā gada jūlijā, teikts Barbas Mednes materiālā “Valtera līgavai miera nav” izdevumā “Privātā Dzīve”. Tiesa gan, par neuzticību šo rīcību, pat ja tā ir patiesa, nosaukt nevar, jo iespējamās attiecības sākušās vairāk nekā pusgadu pēc Valtera nāves.

LASI VAIRĀK:

Izdevums raksta, ka saņemta vēstule no kādas personas, kas raksta, ka presē Paegle stāsta par mīlestību pret Valteru un sērām, bet tajā pašā laikā jau no šā gada jūlija viņai ir attiecības ar citu vīrieti.

Pati Kristīne vēstulē pausto noliedz un atklāj, ka ir zināmas aizdomas, kas patiesībā ir vēstules autors.

Jāpiebilst, ka nelabvēļu Kristīnei netrūkst. Konflikti gada laikā bijuši ne tikai ar Valtera ģimenes locekļiem, bet arī ar grupas “Tumsa” menedžeri Mareku Bērentu un viņa dzīvesbiedri Evitu.

Jau vēstīts, ka pēc ilgstošas cīņas ar slimību pagājušā gada 17.oktobrī, 30 gadu vecumā mūžībā aizgājis mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs.

Frīdenbergs cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls “Ziedot.lv” pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Frīdenberga ārstēšanas terapijām Vācijā.

COMMENTS

Pievienot komentāru