Vecāki pudeles dēļ novārtā pamet bērnus! Atrodas pat tādi, kuri policijas klātbūtnē žņaudz jaundzimušo!

Cieš bērni un kaimiņi

Portāls liepajniekiem.lv, veicot savu izmeklēšanu, noskaidroja, ka trīs mazuļi izņemti no piedzērušo vecāku ģimenes daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā Aisteres ielā 7. Uzrunātie mājas iedzīvotāji portālam liepajniekiem.lv atzina, ka iepriekš nav bijis slikts iespaids par šo ģimeni. Par notikušo mājas iedzīvotāji uzzinājuši tikai pēc tam, kad jau bijusi ieradusies policija un bērnus aizvedusi. Kāds sakās redzējis, kā policijas darbinieki no mājas iznes bērnus. Vēl kāds cits par notikušo uzzinājis ziņās.

Par ģimeni Atmodas bulvārī 12a karostniekiem gan ir vairāk ko teikt. Protams, arī Atmodas bulvārī 12 a daļa iedzīvotāju neko nav dzirdējuši un nezina, taču ilggadējie šīs mājas iemītnieki neslēpj, ka ģimene nav bijusi no solīdākajām.

“Vakar, kad gāju pastaigā ar sunīti, redzēju, ka tā dzērāja nespēja attaisīt ārdurvis, lai ieietu pati savā kāpņu telpā. Ilgi cīnījās ar koda atslēgu, līdz turpat apsēdās,” atceras Stefānija Misiņa.

Brīdi, kad ģimenei izņemti bērni gan kundze nav redzējusi savām acīm, jo dzīvo ēkas 4.korpusā. “Tas ārprāts notika te, pirmajā kāpņu telpā,” viņa rāda: “Kaimiņi nemitīgi ir satraukumā, jo mazais bērniņš reizēm neēdis brēc vairākas dienas. Jaunā krieviski runājošā sieviete šajā mājā ir ienācēja – abas ar vecāko meitu iemitinājās otrā stāva dzīvoklī, kam tas sarkanais balkons, pie kāda vīrieša.

Drīz atskrēja arī otrs bērniņš. Vēl nesen to bieži nesa un atstāja pie savas mātes, kas arī tepat Karostā dzīvo. Bet māte neizturēja un aizbrauca atpakaļ uz dzimteni – Ukrainu vai Baltkrieviju. Pati dzer vienā laidā, šis arī.”

S.Misiņa neslēpj, ka kontingents Atmodas bulvārī 12a nav no tiem patīkamākajiem: “Kā piemēru varu minēt notikumus manā dzīvē. Dzīvoju otrajā stāvā. Dzīvoklis virs manis atbrīvojās, to iegādājās baltkrievi un nu dzīvoklis jau ilgāku laiku tiek izīrēts. Patlaban tur mīt jauns vīrietis. Nē, nedzer un nerīko grautiņus, bet mūzika augu diennakti ir tik skaļa, ka mēs abi ar suni esam stresā. Tā dēļ nācās doties pie ārsta. Nu jau labu laiku guļu tikai ar stiprām nervu zālēm un spilvenu uz galvas.”

Kundze vairākkārt vērsusies pēc palīdzības Pašvaldības policijā, bet bez sekmēm. Kā kārtības sargi piebrauc pie mājas, tā īrnieki troksni apklusina un visi gali ūdenī. “Esmu pat apsvērusi domu, vai savas veselības saglabāšanai nenāksies mainīt dzīvesvietu,” tā sieviete: “Bet mājoklī tik daudz esmu ielikusi, remonts uztaisīts…”

AVOTS: liepajniekiem.lv

Pievienot komentāru