Veikali izmanto tos pašus trikus, kurus pielieto kazino! Jūs nopērkat vairāk tieši tā dēļ

Viltības pārtikas veikalos

1. Ratiņi

Lielveikalos pie ieejas parasti stāv tieši lielie rati, savukārt, lai tiktu pakaļ mazajiem groziņiem, vēl ir jāpiepūlas. Novērojumi rāda, kā praktiski ikviens cilvēks, kurš izmanto lielos ratus, pilnībā piepilda tos ar pārtikas produktiem, kuru lielā daļa viņam nemaz nav vajadzīga. Vienkārši mazs produktu skaits lielajos ratos nedaudz mulsina, un mēs automātiski iedomājamies, kā kaut kas pietrūkst.

2. Izkārtojums

Visas nepieciešamākas un pieprasītākas preces vienmēr atradīsies vistālākajā veikala daļā. Tikmēr, kamēr cilvēks tiks, piemēram, līdz maizei un pienam, viņam būs jātiek garām citām visdažādākajām precēm, viņš uzzinās par akcijām un tml. Diez vai viņš izies ārā tikai ar ieplānoto kefīru un maizes kukuli.

3. Firmas produkcija

Lielākajai daļai lielveikalu parasti ir arī sava firmas produkcija, kura ir lētāka par citu zīmolu precēm. Visbiežāk, tie ir svaigi pagatavotie vai jau gatavie ēdieni. Svaigi cepto bulciņu un kafijas smarža paaugstinās klientu apetīti un liks iegadāties vēl vairāk gardumus.

4. Kase

Tieši pie kases bieži vien izvieto dažādas mazās šokolādes tāfelītes, košļājamās gumijas un pat baterijas, pie tam šo preču cenas ir diezgan augstas, jo šis preces parasti tiek pirktas diezgan spontāni, pircējiem bieži neievērojot preču cenas.

Redakcijas padoms

Lai tik bieži neuzķertos uz veikalu viltībām un netērētu daudz naudas, neņemiet sev līdzi lielāku summu nekā tik daudz, cik jūs plānojiet iztērēt. Savādāk pievarēt veikalu viltību sistēmu ir diezgan pagrūti. Tieši tas liek neapzināti iegadāties vairāk preces.

Izejot cauri iepirkumu centram, jūs uzreiz ieraudzīsiet visas mūsu iepriekš minētas veikalu viltības. Un neaizmirsti dalīties šai rakstā ar draugiem sociālajos tīklos!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru