Veiksmes likumi. Panākumu horoskops visām zodiaka zīmēm

Foto – Pixabay

Veiksme, kā zināms, ir kaprīza parādība – kādam tā uzsmaida, kādam iet ar līkumu.
Iespējams, sava daļa vainas ir tajā, ka mēs ne vienmēr to pamanām, paejam garām, darām nepavisam ne to, ko tā no mums gaida…

Uzzini savus veiksmes likumus!

Auns
Tava veiksme slēpjas darbā un rīcībā. Rīkojies, nešaubies, nespriedelē. Un nebaidies zaudēt. Veiksme tevi mīl par drosmi!

Vērsis
Vēršiem bieži veicas mīlestībā. Tomēr atceries: tavi noteikumi ir domāti tikai tev. Šobrīd piemērots laiks arī naudas lietām un pirkumiem.

Dvīņi
Atrodi savu lietu, tev nepiestāv strādāt citu labā. Veiksme smaidīs savos projektos un biznesā. Starp citu nopietnas attiecības arī ir “sava lieta”.

Vēzis
Veiksmīgs laiks, lai izdarītu pirkumus mājai, iegādātos nekustamo īpašumu. Netērē laiku sīkumiem, ieplāno kaut ko globālu un nopietnu. Iespējams, šobrīd ir tieši tas brīdis, kad notiks tas, ko tu jau ļoti sen plānoji!

Lauva
Veiksme un panākumi smaidīs visos sabiedriskos un publiskos pasākumos. Ja vēlies sabiedrības atzinību, rīkojies tūlīt!

Mājās, ģimenē, ar mīļoto cilvēku esi pēc iespējas taktiskāks un uzmanīgāks – attiecību skaidrošana un strīdi nav tas, kas tev būtu vajadzīgs.

Jaunava
Veiksmīgs laiks, lai pabeigtu sen iesāktus darbus. Pacenties salikt visus punktus uz “i”, pat ja taas prasītu papildu laiku un spēkus. Tieši tagad to var paveikt ar mazāko iespējamo piepūli.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru