Velc, pelīte… Miega horoskops: kā aizmieg un guļ katra horoskopa zīme

Foto – Pixabay

Mūsu gulēšanas paradumi, izrādās, ir ļoti saistīti arī ar horoskopa zīmi. Astrologi skaidro, kā aizmieg un guļ katra zodiaka zīme.

Auns
Auni ir hiperaktīva zīme, kurā dzimušajiem bieži gadās miega traucējumi. Sapņi bieži ir dzīvīgi un intensīvi. Auniem ir grūti vakaros atslēgties no lielās rosības. Viņi mēdz ignorēt ieguvumus, ko sniedz kārtīga izgulēšanās. Miega kvalitāti uzlabos dienas režīma ievērošana, lai cik grūti to nebūtu uzsākt.

Vērsis
Vērsis guļ slikti, ja nejūtas ērti. Šajā zīmē dzimušie ir īpaši jutīgi pret apkārtējo vidi. Ja guļamistaba ir jauka un gulta ērta, Vērši guļ ilgi un apmierināti. Sapņiem ir dziļa nozīme. Vislabprātāk guļ kopā ar partneri.

Dvīņi
Dvīņi var iztikt ar salīdzinoši īsām miega stundām – bet galu galā nogurums piespiež kādreiz arī atpūsties. Dvīņu prāts vienmēr auļo un traucas uz priekšu, tāpēc miegs pie tiem atnāk ar grūtībām. Daudzi Dvīņi uztver gulēšanu kā neērtību, bet bezmiegu – kā vērtīgu papildu laiku, lai padarbotos.

Vēzis
Vēzis var gulēt nemierīgi, jo to bieži moca murgi. Gulētiešanas laiks Vēzim var būt visai nervozs dienas brīdis, jo viņš pirms aizmigšanas mēdz pārdomāt savas problēmas. Ja neizguļas, Vēzis pēc tam ilgi jūtas “nepamodies”.

Lauva
Lielākā daļa Lauvu guļ uz muguras, aizmieg diezgan ātri, ja vien tos nav pārņēmis stress. Lauvas novērtē miegam atvēlētās stundas. Tiem patīk gulēt smalkos palagos un segās. Jēgpilni un pamācoši sapņi.

Jaunava
Jaunava nevar aizmigt un labi izgulēties, ja ir stresa varā vai tad, ja vide nav sakārtota. Šajā zīmē dzimušo hroniskā tieksme visu vairākkārt pārdomāt neļauj atslābināties pirms aizmigšanas. Viņiem visvieglāk aizmigt un izgulēties tad, ja pierasts pie noteikta režīma.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru