Velc, pelīte… Miega horoskops: kā aizmieg un guļ katra horoskopa zīme

Svari
Svari pastāvīgi svārstās starp pārāk ilgu un pārāk mazu miegam veltīto laiku. Viņi var veiksmīgi darboties ar minimālu atpūtu ilgāku laiku, bet pēc tam burtiski dienas pavadīt gultā. Ja izdodas līdzsvarot miega un nomoda periodus, tas nozīmē, ka arī Svaru dzīvē viss norit labi.

Skorpions
Skorpiona miegs atkarīgs no viņa noskaņojuma. Pacilātā garastāvoklī Skorpionam nav nepieciešams daudz miega, viņš atliek gulētiešanu uz pēc iespējas vēlāku stundu, lai varētu veltīt vairāk laika tam, ar ko aizrāvies. Nelaimīgs Skorpions kļūst miegains un guļ ilgi.

Strēlnieks
Strēlnieks var iztikt ar mazu devu miega, bet dabiski patērē daudz spēka dienas gaitā. Šajā zīmē dzimušie var atlikt iešanu gulēt, ka ir par kaut ko pārāk satraukti vai sapriecājušies. Gadās nemierīgi, jēgpilni sapņi.

Mežāzis
Mežāzis novērtē labu izgulēšanos un cenšas gulēt, cik ilgi iespējams, zinot, ka tas viņam nāk par labu. Stress negatīvi ietekmē arī Mežāža miegu – rodas nopietni miega traucējumi. Bezmiegs nozīmē, ka Mežāzi moca liela iekšēja spriedze.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrus bezmiegs un nespēja aizmigt piemeklē bieži. Nereti pamostas naktī un nespēj vairs aizmigt. Joņojošās domas neļauj atslābt, bet dažādu gadžetu lietošana vai lasīšana pirms miega visu vēl vairāk apgrūtina.

Zivis
Miegs ir īsts opijs Zivīm. Šajā zīmē dzimušie ir lielākie guļavas no visām zodiaka zīmēm. Viņu jutīgā daba nozīmē, ka saskarsme tos izsmeļ, bet miegā enerģijas resursi atjaunojas. Daudzi šīs zīmes pārstāvji nekad nav īsti “pamodušies”; viņiem nereti ir dzīvīgi un jēgpilni sapņi.

Pievienot komentāru