VIDEO: Ar slēpto kameru piefiksēts, kā Lembergs lamā Kaimiņu!

Šodien Artuss Kaimiņš pārtrauc #ZinuTOP5, kad tur viesojas Aivars Lembergs – politiķi neskopojas ar savstarpējiem novērtējumiem par otra padarīto.

Skaties video:

Kaimiņš pārtrauc tiešraidi, lai uzdotu Lembergam jautājumu…

Negaidīta tikšanās ēterā – Artuss Kaimins pārtrauc #ZinuTOP5, kad tur viesojas Aivars Lembergs – politiķi neskopojas ar savstarpējiem novērtējumiem par otra padarīto.

Posted by Rīgatv24 on Pirmdiena, 2018. gada 22. janvāris

Bet ar to viss nebeidzās un aizkadrā Aivars Lembergs nespēja savaldīties un Artusam Kaimiņam veltīja skarbus vārdus.

Artuss Kaimiņš savā facebook profilā publicējis video ar tekstu:

”Lembergs nav augstās domās par savu tautu, saucot Latvijas zemniekus par pamuļķiem, vai vienkārši zemākas škiras cilvēkiem. Sanāk ka visi latvieši, kas pelna iztiku ar smagiem lauku darbiem, Lemberga redzējumā ir zemākas škiras cilvēki. Frāze, kuru dzirdat video ierakstā ir vērsta pret mani, bet vai sadzirdat kāds, viņaprāt, ir zemākais, nicināmākais amats? Lemberga vēlētāj, attopies!

Latvijas tauta ir cēlusies no zemkopjiem, un traktoristi, kā arī citi zemes darbu darītāji nav vis zemākas škiras cilvēki, bet gan tie, kuriem varam būt pateicīgi, ka tāda valsts Latvija mums vispār ir.”

Skaties video:

Lembergs nav augstās domās par savu tautu, saucot Latvijas zemniekus par pamuļķiem, vai vienkārši zemākas škiras cilvēkiem. Sanāk ka visi latvieši, kas pelna iztiku ar smagiem lauku darbiem, Lemberga redzējumā ir zemākas škiras cilvēki. Frāze, kuru dzirdat video ierakstā ir vērsta pret mani, bet vai sadzirdat kāds, viņaprāt, ir zemākais, nicināmākais amats? Lemberga vēlētāj, attopies!Latvijas tauta ir cēlusies no zemkopjiem, un traktoristi, kā arī citi zemes darbu darītāji nav vis zemākas škiras cilvēki, bet gan tie, kuriem varam būt pateicīgi, ka tāda valsts Latvija mums vispār ir.

Posted by Artuss Kaimins on Pirmdiena, 2018. gada 22. janvāris

 

 

Pievienot komentāru