VIDEO: Ģimene apglabāja auto notriektu suņuku. Kas notika nākamajā rītā, pārsteidza visus

Mājas mīluļa zaudējums ir patiešām sāpīgs pārdzīvojums ikvienam. Pētījumos pat pierādīts, ka to var būt tikpat grūti pārdzīvot kā drauga zaudējumu.

Suņi un kaķi ir mūsu pastāvīgie kompanjoni, mīl mūs ar beznosacījuma mīlestību, netiesājot un nekritizējot. Cilvēki to reti spēj! Bet tagad iztēlojies situāciju, kad bojāgājušais mīlulis pēkšņi atgriežas no viņpasaules!

Magsijs bija Glena Malonija un viņa bērnu Meganas un Kevina mīlulis. Nabaga suņuku notrieca automašīna pie viņa draudzenes mājas Severnaparkā, kamēr sieviete pieskatīja bērnus. Glens metās suni glābt, bet bija jau par vēlu.

“Es pacēlu Magsiju,” viņš pastāstīja Opras Vinfrijas šovā, “bet viņš nomira manās rokāsb.” Glens pārbaudīja četrus gadus vecā Džeka Rasela šķirnes sunīša sirdspukstus, bet to nebija.

Vīrietis ātri apglabāja suņuku, negribot, lai notikušo redz viņa bērni.

“Biju patiešām satraukts. Tāpēc ātri apglabāju viņu un pat nepateicu bērniem,” Malonijs sacīja. “Bērniem pastāstīju tikai vēlāk tai pašā vakarā: Magsijs ir miris.”

Bērni bija ļoti nobēdājušies, un visi kopā devās pie kapiņa atvadīties no ģimenes mīluļa. Tad visi devās atpakaļ mājā, lai dotos pie miera.

Nākamajā rītā pulksten 5:30 no rīta viņi izdzirdēja skrāpēšanos pie durvīm …

Pievienot komentāru