Video izraisa pamatīgu skandālu: Rīgas pašvaldības policija atņem mātei bērnu VIDEO

”Pāris minūtes vēlāk sieviete tika nogādāta līdz policijas busiņam, kur pēc ilgām pārrunām viņa beidzot piekrita iekāpt aizturēšanas nodalījumā. Tomēr arī tad viņa nespēja nomierināties un turpināja ar rokām un kājām dauzīt aizturēšanas nodalījuma sienas.

Nedaudz vēlāk notikuma vietā ieradās arī mediķi, kuri aplūkojot bērnu konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama. Arī sakostajam policistam hospitalizācija nebija nepieciešama, taču mediķi ieteica pašam doties uz ārstniecības iestādi, lai varētu apkopt brūces un veikt nepieciešamās potes.

Pēc notikuma 27 gadus vecā māte nogādāta Valsts policijā, kur noskaidrots, ka viņa jau vairākas reizes sodīta par atrašanos reibumā, tostarp, policijas redzeslokā nonākusi arī par narkotiku lietošanu. Tāpat šī māte jau iepriekš sodīta par bērna aprūpēs pienākumu nepildīšanu. Pret agresīvo un pamatīgi iereibušo māti uzsākts kriminālprocess par pretošanos varas pārstāvim.

Savukārt bērns nogādāts krīzes centrā, jo notikuma vietā izrādījās, ka bērnu nevar uzticēt arī vecmāmiņai. Proti, apsekojot bērna dzīvesvietu, konstatēts, ka dzīvoklis ir piesmēķēts un pilns ar dažāda veida drazu, bet dzīvoklī esošā vecmāmiņa arī bija alkohola reibumā.”

Uzmanību: Video dzirdami necenzēti vārdi!

Pievienot komentāru