VIDEO: Latvijas ”Carousel” askētiskais šarms Eirovīzijas skatītājus nesavaldzina

Telavivā izskanējis ”Eirovīzijas” otrais pusfināls, un noskaidrotas desmit dziesmas, kuras iekļūst lielajā finālā. Diemžēl Latvijas pārstāvji, grupa ”Carousel” ar dziesmu ”That Night” finālam nekvalificējas, vēsta portāls www.skaties.lv.

Finālā no otrā pusfināla iekļūst Ziemeļmaķedonija, Nīderlande, Albānija, Zviedrija, Krievija, Azerbaidžāna, Dānija, Norvēģija, Šveice un Malta.

Konkursu ar iespaidīgu uguns šovu atklāja Armēnija. Otrā pusfināla kompānija bija varen spēcīga, kā vokālā, tā šovu ziņā. Starp šī pusfināla dalībniekiem arī teju visa kompānija, kas pēc bukmeikeru prognozēm pretendē uz finālu – Šveice, Krievija, Zviedrija un Nīderlande.

Uz skatuves tika gleznots ar smiltīm, izmantoti visi iespējamie pirotehnikas brīnumi un stilīgas video projekcijas, dalībniekiem ”auga” spārni un apkārt lidoja zivis. Par iespaidīgāko šovu bija parūpējusies Krievija un Sergejs Lazarevs – uz skatuves numura laikā tika radīts vizuāls efekts it kā uzstātos vesels bars Lazarevu, radīts īsts lietus un zibens.

”Carousel” uzstājās piektie un piedāvāja Eiropai mierpilnu un askētisku šovu. Arī brāļi lietuvieši bija izvēlējušies valdzināt Eiropu ar melodiju, ne pārspīlētiem vizuāliem efektiem.

Pievienot komentāru