Viņa izglāba izbadējušos divgadnieku. Apbrīnojami, cik ātri viņš ir mainījies! FOTO

2

Bezpalīdzīgajam “burvim” paveicās, jo Anja paglāba viņu no briesmīgas nāves Zēnam tika dots vārds Hope, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē “cerība”. Organizācijas mājas lapā Anja ierakstīja šādu komentāru: “3 gadus uzturēšanās laikā Nigērijā es esmu redzējusi daudz. Un šīs bildes parāda, par ko es cīnos. Lai palīdzētu citiem, es atteicos no visa, kas man bija.”

Reti kurš var palikt vienaldzīgs, redzot šos attēlus, kas internetā izplatījās ar gaismas ātrumu. Daudzi ziedoja naudu. Pateicoties Anjas rūpēm un mīlestībai, Hope atveseļojās un sāka pieņemties svarā.

3

Lieliskas pārvērtības! Jūs varat salīdzināt to ar apaļo puisēnu ar to izbadējušos un novājināto bērnu, ko Anja atrada uz ielas.

4

5

Tagad viņš ir laimīgs zēns, kurš dzīvo pilnasinīgu dzīvi. Jūs varat redzēt mazo Dāvida, Anjas vīra rokās, kurš arī ir iesaistīts labdarības darbā, kā arī Nigērijas bērnu izglītošanā un attīstībā.

6

Drīzumā zēnu operēs, lai likvidētu iedzimtās anomālijas un viņš būtu pilnīgi vesels. Tagad viņu noteikti neviens nesauks par burvi.

7

Pateicoties tādiem cilvēkiem kā Anja un Dāvids, Āfrikas bērniem ir cerība uz glābšanu!

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru