Viņai parādījās dzīvībai bīstama alerģija pret… pašas vīru! FOTO

2

Visbeidzot, ārsti varēja diagnosticēt problēmu- mastocitoze. Tā ir slimību grupa, kad audos uzkrājas tauku šūnas. Tajā pašā laikā organisms sāk alerģiski reaģēt uz diezgan parastām lietām. Laika gaitā Džoannas alerģija pret Skotu tikai saasinājās…

3

Džoanna ir izmēģinājusi daudz ārstēšanas iespēju, bet neviena neglāba viņu no alerģiskās reakcijas pret vīru. Viņa pat piekrita 4 ķīmijterapijas kursiem, kam vajadzēja apspiest pārāk aktīvās šūnas, bet viss veltīgi. Nekas nepalīdzēja.

3

Šajā brīdī Džoannas alerģija ir sasniegusi tādu maksimumu, ka sieviete ir jāizolē no vairākuma objektiem un cilvēkiem, tajā skaitā pašas vīra. Tikai uz brāļiem un māsām Džoannai nav alerģiskas reakcija, un tie palīdz viņu aprūpēt.

4

Vīrs un sieva dzīvo kopā, bet tajā pašā laikā atsevišķi. Viņi sarunājas pa tālruni un “kopā” skatās televizoru, atrodoties dažādās mājas vietās un rakstot īsziņas. Neparasta situācija, taču viņi nepadodas!

5

Ļoti neparasta situācija! Par laimi, šķiet, ka Skots un Džoanna mēģina nepadoties. Mēs ceram, ka drīz tiks atrasts veids, kā novērst jaunās sievietes alerģiju vismaz pret pašas vīru…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru