Viņi apsmēja trīsgadnieku par viņa zeķēm. Sadusmotās mammas atbilde bija ģeniāla!

Šonas ieraksts uzreiz izplatījies internetā, īsā laikā ar to dalījās vairāk nekā simts tūkstoši lietotāju! Savā ierakstā sieviete stāsta:

1

“Šis ieraksts ir veltīts tai māmiņai, kuras dēls apvainoja manu Hariju bērnudārza ģērbtuvē. Jūsu bērns sāka ņirgāties manu dēlu, jo uz zeķītēm bija attēlotas sirdis. Viņš teica, ka tādas var būt tikai meitenēm, bet jūs viņu atbalstījāt ar saviem smiekliem. Tevis dēļ mana ticība cilvēcībai ir pilnībā iznīcināta!

Manam dēlam ir tikai 3 gadi. Viņam patīk sirdis un rozā krāsa. Pēc viņa domām, tās ir vienkārši skaistas krāsas un attēli, kas neko īpašu nenozīmē. Viņš izvēlējās šīs zeķes, kad mēs ar viņu gājām uz lielveikalu, jo tās viņam patika.

2

Audzinu savos bērnos neatkarību. Viņi paši izvēlas rotaļlietas, kas viņiem patīk, un es ļauj viņiem valkāt drēbes, kas viņiem patīk. Kāpēc mums ir jāpiekar bērniem birkas agrīnā vecumā un uzkraut tiem savu nelokāmo viedokli par atšķirībām starp zēniem un meitenēm?

Jā, lai viņš velk kaut kleitu vai cepuri ar spalvām, kāda jums tur daļa? Trīs gadi – ideāls vecums, lai būtu pats par sevi, neņemot vērā sabiedrības viedokli. Šis ir mans dēls, un es mīlu savu zēnu, neatkarīgi no zīmējumiem uz viņa zeķītēm!”

3

Atstājot vēstījumu internetā, viņa gribēja pārliecināties, ka viņas viedoklim piekrīt daudzi citi vecāki.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru