Viņš taču neklausās! Horoskopa zīmes, kurās dzimst sliktākie sarunbiedri

Foto – Pixabay

Auns
Ja sarunas temats Aunu sevišķi neinteresē, viņš sāks nodarboties ar savām lietām. Auns tevi nepārtrauks, ļaus pateikt visu, kas uz sirds. Bet klausīsies ar “pusausi” – viņam ir svarīgāki un neatliekamāki darbi darāmi.

Vērsis
Vērsis ir pilnīgi pārliecināts: tiklīdz tu atvēri muti, viņš jau visu saprata. Tavi tālākie skaidrojumi viņam nav interesanti, viņš jau gatavs atbildēt.

Tiesa, ir iespējams, ka Vērša atbilde būs formas ziņā ļoti pārliecinoša un loģiska, bet ne pēc būtības – jo viņš taču nemaz nebūs klausījies!

Mežāzis
Mežāzis vienmēr ir nevaļīgs, tāpēc reti spēj noklausīties sarunbiedru līdz galam. Pilnīgi iespējams, viņš tevi pārtrauks pusvārdā un sniegs pēc viņa domām vērtīgus padomus, pat ja neviens tos nebūs lūdzis. Bet Mežāzis no sirds tic, ka viņam tev jāpalīdz un viņš to spēj tieši šādā veidā.

LASI VAIRĀK. Ziemas zodiaka zīmes: gudrība, daudzpusība, garīgums. + Vēl trīs horoskopi

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs runā tikai par to, kas interesē viņu pašu. Ja sarunas temats nav viņam saistošs, viņš prasmīgi ievadīs sarunu sev vajadzīgajā gultnē. Vai arī atstās tevi, piekrītot, ka nekā palīdzēt nevar. Ūdensvīrs nav rupeklis, vienkārši viņš nevēlas un nerunās par sev neinteresantām lietām.

Zivis
Sarunas laikā Zivis var vienā mierā aizmirst par tavu eksistenci, viņu uzmanība “aizpeldēs” savā iluzorajā fantāziju pasaulē. Zivis neizvairās no sarunas, bet nav jūtama viņu klātbūtne tajā.

Avots “Gornica”

Pievienot komentāru