Vīrs spiež atgriezties darbā, bet es esmu dekrētā. Bērnam ir 4 mēneši. Nezinu ko man darīt?!

Esmu jauna, 28 gadīga māte, un šī gada pavasarī man piedzima dēliņš. Visus šos mēnešus viss bija lieliski, bet pavisam nesen no vīra sāku dzirdēt mājienus, ka man ir laiks meklēt darbu. Laika gaitā viņš sāka to teikt tiešā tekstā.

Vīrs mainījās pēc dēla piedzimšanas un lai arī es ļoti cenšos viņam paskaidrot, ka bērnam šajā vecumā ir jābūt līdzās, viņam ir vajadzīga māte, bet vīrs to nesaprot. Vienīgā atbilde ko es dzirdu pretī – bērnu var pieskatīt mana vai viņa māte.

Cenšos viņu pārliecināt ar skaidriem piemēriem – ka bērns ir nepārtraukti jābaro un ka man nebūs iespējams visu dienu atrasties darbā. Un mans stāvoklis vēl nav iegājis ierastajās sliedēs, tik īsā laikā neesmu vēl paspējusi atgūties pēc dzemdībām.

Ar laiku viņš aizdomājās par maniem vārdiem un teica, lai pamēģinu strādāt no mājām, tad izdotos gan bērnu pieskatīt, gan nopelnīt naudu.

Viņam nav pietiekami ar to, ka es pildu visus mājas darbus un rūpējos par mūsu bērnu.

LASI VĒL: Kā sader jūsu zvaigžņu zīmes? Ieskaties TABULĀ un uzzini!

Varbūt viņš vienkārši baidās, ka mums nepietiks nauda, par cik ir vienīgais, kurš mūs uztur. Portams, ka viņam ir smagi, es to saprotu.. mūsu ģimene tagad ir lielāka, turpretī, strādāt šobrīd var tikai viens.

Tagad es nezinu ko darīt, kā vīram paziņot, ka es vēl neesmu gatavs sākt strādāt? Man viņš ir tiešām ļoti labs, palīdz un rūpējās par mani, tomēr kaut kas ir acīmredzami mainījies. Varbūt man vajadzētu sekot vīra padomam un strādāt no mājām? Vai arī ir vērts vēl nedaudz pagaidīt un atgriezties darbā?

 

Pievienot komentāru