Visam savs laiks. Ieskaties attēlā un uzzini, kāds laiks šobrīd ir tev!

Visam savs laiks – šis sakāmvārds pelnījis mūsu uzmanību. Svarīgi zināt, kādā dzīves posmā šobrīd atrodies, lai netērētu spēkus veltīgi.

Piedāvājam intuitīvu testiņu – paskaties attēlā un izvēlies vienu no kokiem.

Pirmais koks
Šobrīd tavā dzīvē viss ir stabili: gan darbs, gan attiecības. Tu baudi tuvinieku atbalstu un kolēģu cieņu. Labs laiks, lai baudītu smagā darba saldos augļus!

Otrais koks
Šķiet, tavi pūliņi sāk nest rezultātus. Tu saņem to, ko esi nopelnījis – gan labās, gan ne sevišķi labās lietas. Labs laiks, lai padomātu, izdarītu secinājumus un koriģētu attīstības virzienu.

Trešais koks
Šķiet, tu esi uzkrājis iespaidus, pieredzi un nedaudz noguris no pēdējā laika notikumiem. Tu negribīgi reaģē uz apkārt notiekošo, sapņojot par mieru un atpūtu. Tev šobrīd ir filozofisks noskaņojums, tu šobrīd neesi gatavs gāzt kalnus.

Ceturtais koks
Miera un pārdomu laiks, kad nav vēlams sākt jaunus projektus vai attiecības. Laiks iepauzēt, atjaunot gan garīgos, gan fiziskos spēkus pirms kāda svarīga notikuma, kas, šķiet, drīz risināsies tavā dzīvē.

Piektais koks
Veiksmīgs un aktīvs laiks. Vajag un var sākt jaunus darbus un attiecības. Viss izdosies, viss veiksies. Tev šobrīd ir laimīgs laika periods, nelaid garām lieliskās izdevības!

Pievienot komentāru