Visgrūtāk izprotamā horoskopa zīme. Kura tā ir?

Runa, protams, ir par Zivīm.

2

Viņas ir jutīgas un neaizsargātas, visu ņem ļoti pie sirds un asi uztver kritiku. To ne vienmēr ir iespējams pamanīt, jo Zivis mēdz slēpt savas patiesās jūtas un pārdzīvo tās vienatnē ar sevi. Šīs zīmes pārstāvji bieži rauj sevi uz pusēm starp konfliktējošām emocijām. Viņi saprot, ka ne daudzi cilvēki spēj saprast viņas pareizi, lai gan dažkārt neapzinās iemeslu. Bet tas ir labi zināms astrologiem.

1. Zivis daudz patur sevī

Viņas vēlas, lai cilvēki viņas saprot, bet ne vienmēr var atrast vārdus, lai izteiktu to, ko jūt, vai to, kas vajadzīgs. Viņas pavada daudz laika domājot, tāpēc daudziem cilvēkiem ar viņām nav viegli atrast kopīgu. Dodiet viņām laiku, ieskaujiet viņas ar rūpēm, uzmanību, atbalstu, un tās jums atvērsies. Runājiet ar viņām par mākslu, iztēli un radošumu, un viņas būs gatavas pievienoties sarunai.

2. Viņas bieži maina realitāti pret sapņu pasauli

Realitāte Zivīm šķiet nogurdinoša un garlaicīga. Viņām ir neērti starp mūžīgo burzmu, troksni un pārmaiņām, tāpēc tās bieži vien atrod komfortu un mierinājumu savās domās. Šeit viņas var atrast iedvesmu un atpūsties. Pieņemiet šo Zivju īpašību, un jums būs vieglāk atrast kopīgu valodu.

3. Viņas ir uzticamas

Jaunībā Zivis ir gatavas viegli atdot sirdi tiem, kuri, pēc viņu domām, to ir pelnījuši. Viņas ir iemīlējušās un emocionālas. Viņas partnerim uzticas bezgalīgi un viņa dēļ ir gatavas uz visu. Tomēr šāda lojalitāte bieži rada katastrofu viņām pašām. Reiz salauzta Zivs sirds nekad nebūs tāda kā agrāk.

4. Zivis vēlas ar jums satuvināties, bet baidās, ka tiks ievainotas

Viņas ir laipnas, rūpīgas un uzmanīgas, kas ir iemesls, kāpēc cilvēki bieži vien Zivis ļaunprātīgi izmanto. Viņas vēlas intimitāti, bet tāpēc, ka agrāk viņas ir pārāk bieži sāpinātas, viņas baidās atvērties. Dodiet viņām iespēju, un jūs redzēsiet, cik dziļas un skaistas var būt jūsu attiecības.

5. Viņām vajag daudz personīgā laika un telpas

Tas nenozīmē, ka viņas nevēlas redzēt jūs savā dzīvē. Tikai ārējā pasaule pārāk iztukšo un nogurdina viņas. Zivīm nepieciešama vienatne, lai nonāktu harmonijā ar sevi. Tomēr atbalsts un uzmanība viņām ir nepieciešama, tāpēc neļaujiet viņām pārāk attālināties.

6. Viņas ir ļoti neatkarīgas

Viņām nepatīk paļauties uz kādu, tāpēc izvēlas izmantot savus resursus, lai sasniegtu mērķus. Viņas baidās no pārāk augstām prasībām un cerībām, viņas baidās ierobežot savu brīvību. Tāpēc nekad neizdariet spiedienu uz tām. Ja būsiet pacietīgi un neizvirzīsiet viņām nekādas prasības, viņas būs lojāli un gādīgi partneri un draugi.

Zivis- biedējoša zodiaka zīme. Tomēr, ja jums izdodas atrast kopīgu valodu ar tām, jūs varat būt pateicīgi par to, ka esat ieguvuši šādu jauku draugu vai partneri.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru