Vislabvēlīgākās dienas novembrī. Kuras tās ir?

Foto – Pixabay

Novembrī būs sarežģīti sākt jaunus projektus vai jaunas attiecības, bet parādīsies iespējas modināt otro dzīvi lietās, kurām jau sen nepieciešama tava uzmanība. Tas attiecas gan uz privātiem, gan darba un naudas jautājumiem.

Retrogrādā Venera
Mēneša pirmā puse, ieskaitot 16. novembri, noritēs retrogrādas Veneras ietekmē. Bet tas nozīmē, ka visu uzmanību jāvērš uz jau esošām attiecībām un naudas jautājumiem.

2. novembrī Veneras un Jupitera labvēlīgā ietekme paaugstinās iespēju atjaunot vai uzlabot attiecības ar pretējo dzimumu. Paļaujies uz savu šarmu un neskopojies ar komplimentiem!

9. novembrī Veneras trīns ar Marsu – labākais laiks, lai sagādātu romantisku pārsteigumu savai otrajai pusītei. Ja šobrīd aktīvi meklē partneri, labāk izvairies no jaunas iepazīšanās, veltot šo dienu lietām, kas patīk tieši tev.

17. novembrī jau direkta Venera lieliskā aspektā ar Sauli paaugstinās tavas izredzes uz veiksmīgu iepazīšanos. Šajā dienā tāpat izdosies veiksmīgi iepirkties un atjaunot garderobi, tikai nekaisi naudu vējā juvelierizstrādājumu veikalos. Pagaidām neņem kredītus.

Marsa aktivitāte
Enerģijas un aktivitātes planēta Marss visu novembri būs pietiekami dāsna mijiedarbībā ar citām planētām. 15. novembrī Marss draudzīgā sasaistē ar Urānu dāvās jaunas idejas tiem, kas meklē izeju no sarežģītas situācijas. Tikai esi gatavs uzklausīt padomus un ātri rīkoties – netērē laiku.

16. novembrī Marss ienirst domīgajā un sapņainajā Vēža zīmē, tāpēc tuvākajās nedēļās nāksies bruņoties ar pacietību un gudrību gadījumos, kad labākais risinājums nebūs acīmredzams. Šajā dienā ieklausies sevī – tas ir lielisks veids, kā izvairīties no kļūdām.

27. novembrī Marss saistībā ar Saturnu pateiks priekšā, kā labāk novērst rutīnu un parādiem, un ātrāk sākt nodarboties ar to, ko vēlies darīt visvairāk. Bet noskaņojies tam, ka būs daudz jāstrādā – veiksme smaidīs centīgākajiem.

Citi labvēlīgi datumi novembrī
5. novembris – šajā dienā sapņi var piepildīties negaidītākajā veidā bez jebkādas piepūles no tavas puses. Tomēr, iztēlojoties vēlēšanās, nezaudē saikni ar realitāti.

29. novembris — tiksi vaļā no kaut kā tāda, kas jau ilgāku laiku traucējis dzīvot. Toties ceļā uz iekšējo brīvību šodien vērts papūlēties no visas sirds.

Pievienot komentāru