Uzraksti vēlēšanos uz lauru lapas un iemet to ugunī. Kas notiks?

Ja uzrakstīsi vēlēšanos uz lauru lapas un iemetīsi to ugunī, notiks kaut kas brīnumains, apgalvo ezoterikas piekritēji.

Senie romieši un grieķi lauru lapai piešķīra maģiskas īpašības, lietoja to rituālos un ticēja, ka tā nesīs uzvaru, laimi un panākumus.

Laurs ir tīrības, mērķtiecības, uzvaras (lauru vainags!) un nemirstības simbols. Tas sniedz dzīvības spēku, veiksmi un piepilda vēlēšanās.

Sengrieķu mīts vēsta: saules gaismas un poēzijas dievs Apollons iemīlējās daiļajā nimfā Dafnē, upes dieva Pēneja meitā. Apollons viņai visur sekoja un, lai paglābtos no kauna un negoda, viņa pierunāja savu tēvu pārvērst viņu lauru kokā.

Kopš tā laika laurs kļuva par Apollona iemīļotāko augu: viņš ar tā lapām greznoja matus un savu liru, ar lauru vainagiem apbalvoja uzvarētājus kaujās un sporta spēlēs, kā arī mūziķus, dziedātājus, dzejniekus un dejotājus, kuru aizbildnis bija.

Senie grieķi un romieši piešķīra lauram maģiskas īpašības, lietoja to rituālos un ticēja, ka lauru lapas nes laimi un panākumus. Pamēģini arī tu – varbūt parasta lauru lapiņa padara dzīvi veiksmīgāku?

Uzraksti vēlēšanos uz lauru lapas, iemet to ugunī un tici, ka ar laiku viss uzrakstītais piepildīsies.

Noliec pa lapiņai katrā istabas stūrī – izvēlies telpu, kurā mājinieki pavada visvairāk laika. Laurs aizdzīs slimības un kaites no tavas mājas.

Ja somiņā ieliksi lauru lapu, tā sargās pret nepatikšanām un negadījumiem.

Lai pievilinātu labas pārmaiņas, saberz pirkstos lauru lapu, ieelpo tās aromātu un skaļā balsī lūdz augstāko spēku palīdzību.

Labiem sapņiem paliec laura lapiņu zem spilvena.

Tāpat lauru aromāts novērš pārpūli, kā arī sniedz papildu spēkus sportistiem.

Ja četras lapiņas noliksi zem paklājiņa pie ārdurvīm ar asajiem galiem vienu pret otru krusta formā, tās nesīs veiksmi. Reizi mēnesī, jaunā mēnesī, nomaini lapiņas pret jaunām.

Pievienot komentāru