Viss slimnīcas personāls bija šokā, uzzinot, ko vecmāmiņa gribēja izdarīt ar savu mazdēlu

Sieviete apgalvoja, ka neviens no viņas ģimenes locekļiem, nav tik “neglīts”, lai viņiem būtu tāds bērns. Tāpēc viņa uzstāja uz versiju par bērnu samainīšanu! Tā ir diezgan nopietna apsūdzība.

Sarunā ar The Daily Mail Veselības ministrs Karloss Pallares teica: “Vecmāmiņa nebija ļoti laimīga. Viņa neidentificēja bērnu kā jaunu ģimenes locekli, tāpēc viņa nolēma kopā ar bērna māti atgriezties klīnikā, lai atdotu bērnu.”

Protams, slimnīcas darbinieki visu noliedza. Turklāt, viņi droši apgalvoja, ka šajā dienā slimnīcā dzima tikai viens bērns. Personāls vēlreiz apskatīja bērnu, un pēc tam pārliecinoši teica, ka viņam viss kārtībā, un viņš ir pilnīgi vesels.

Pilsētas domes pārstāvis Čadans Rosado pastāstīja medijiem par incidentu, sakot, ka vecmāmiņai bijušas psiholoģiskas problēmas, un viņa ir bijusi ārstēties. Rosado arī aicināja sabiedrību neizturēties pret vecāka gadagājuma sievieti pārāk cietsirdīgi šī incidenta dēļ.

Šis stāsts māca mums, ka mums ir jāspēj pieņemt ģimeni un draugus tādus, kādi viņi ir. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, un neesiet nežēlīgi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru