11 stila triki, kas ļaus jums izskatīties labāk! FOTO

Ir grūti strīdēties ar faktu, ka cilvēki spriež par mums pēc mūsu apģērba. Mūsu prāta spējas paliek otrajā plānā. Pat, ja neskrienat pakal modei, jums ir jāapmierina sabiedrības prasības noteiktās situācijās. Ballīte, svinīga pieņemšana, darba intervijā vai randiņš- lūk, tas minimums gadījumu, kad jums ir nepieciešams rūpēties par atbilstošu izskatu. Tajā pašā laikā arvien vairāk un vairāk cilvēku ir vienisprātis, ka izskatīties labi, tas nozīmē izskatīties dārgi. Tas nenozīmē, ka jūsu lietām būtu obligāti jābūt no augstās modes plauktiem, bet tām ir jāpierāda noteiktu statusu. Vissvarīgākais- sniegt šo informāciju pietiekami, bet ne bezgaumīgi. Un, protams, atkarībā no situācijas.

Tātad, kā veidot savu attēlu, lai izskatītos dārgi?

1. Laba soma

1

Cietas formas, kvalitatīva, lai gan ne vienmēr ir dabīga materiāla, ar labu furnitūru. Ja jūs neesat modes blogere, tad mainīt dažādu stilu somiņas nav nekādas jēgas. Divi vai trīs “universālās kareives” var kalpot jums daudzus gadus. Un ticiet man, par to nav jākaunas. Ja jums nav naudas dārgu zīmolu modelim- nepērciet. Atrodiet labu rokassomu “bez vārda” un priecājieties par to.

2. Dārgas smaržas

2

Dārgās meitenes un sievietes, smaržas – tas ir ieguldījums. Jūs varat uzvilkt visvienkāršāko kleitu, bet smaržot dārgi, un tas no malas izskatīsies (vai drīzāk, smaržos) labāk nekā lepns apģērbs un košļeņu, zemeņu vai “kompotiņa” smaržas. Atrodiet savu aromātu un neskopojieties par to maksāt pieklājīgu summu. Atcerieties, ka augstas kvalitātes smaržas nav nepieciešams lietot daudz. Ticiet man, tās kalpos ilgāku laiku.

3. Aksesuāru smagums

3

Labas rotaslietas ir jūtamas pēc svara, plastmasa un lēti sakausējumi ir ļoti viegli. Tas nenozīmē, ka jums ir jāvalkā tikai masveida rotas. Nē. Bet tie paši stikla kristāli izskatās dārgāki un smagāki nekā plastmasa. Domājams, ka saprotat, par ko šeit ir runa.

4. Klasiskas virsdrēbes

4

Nav vērts aizrauties ar jauniem modes eksperimentiem, ja vēlaties izskatīties reprezentabli. Šodien jakas ar kažokādu ir topa, bet rīt jau tā būs “vakardiena”. Bet ādas jakas, trencis vai ziemas mētelis ar kažokādu pēdējos 20-30 gados nav zaudējis savu pozīciju. Lai gan ir bijuši mēģinājumi tos izspiest no vietas.

5. Sekojiet lietu stāvoklim

5

Pamati ir un paliek pamati! Bet cik bieži ir nepieciešams atgādināt šādu banalitāti. Ieplīsis? Jāsašuj! Džemperim kamolīši? Jānoņem. Poga atirusi vai pakaramais noplīsis? Jāpieliek vietā! Kārtīgums apģērbā neprasa papildu investīcijas, bet tas par tevi liecina daudz vairāk kā zīmols uz etiķetes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru