11 stila triki, kas ļaus jums izskatīties labāk! FOTO

6. Pielāgo figūrai

6

Lai izskatītos lieliski, ne vienmēr jāiegādājas dārgu zīmolu apģērbs. Pietiek iegādāties masu preci no iespējami kvalitatīvāka auduma un aiziet pie šuvējas iešūt vajadzīgās vīles. Apģērbs, kas guļ tieši uz jūsu auguma, vienmēr izskatās lieliski.

7. Tvaikotājs gludekļa vietā

7

Tie, kas kaut reizi izmantojuši tvaikotāju gludekļa vietā, gandrīz vairs nepieskaras gludeklim. Šīs gludināšanas metodes priekšrocība ir tā, ka šādi uz apģērba nepaliek krokas un nospiedumi, kas bieži var rasties pat visizveicīgākajai saimniecei, kas izmanto parasto gludekli.

8. Izvēlieties tīras krāsas

8

Zemes krāsas izskatās blāvi un neinteresanti, bet spilgti vai pasteļtoņi, kas piepildīti ar krāsu, kontrastu, ir patīkami acij. Ņemiet vērā, ka aristokrātu°apģērbā nav kodīgu vai pārāk spilgtu krāsu, bet brūns, melns un pelēks arī ne!

9. Dabisks grims un manikīrs

9

Šiem diviem atribūtiem jābūt katras sievietes arsenālā. Tieši šie, nevis dūmakainais skatiens, nonturings, vai manikīra “ar izgudrojumiem”, padara attēlu holistisku, harmonisku un koptu, turklāt nepievērš lieku uzmanību.

10. Soma- kurpes

10

Par šo divu lietu krāsu kombinācijām ir daudz karstu debašu. Bet! Šoreiz ne par krāsu shēmu, bet gan par kvalitāti. Tai jābūt augstai. Tādēļ ādas apavi- tā nav modes prasība, bet budžets un izskats. Un, lai apavi nezaudētu savu izskatu un kalpotu tik ilgi, cik iespējams, ir svarīgi rūpēties par tiem, izmantot atbilstošus kopšanas līdzekļus.

11. Sakārtota augša

11

Kad runa ir par blūzēm un krekliem, tad sakārtoti tie izskatās labāk un akurātāk. Krekli, kas nav “savākti”, nereti izskatās diezgan nekārtīgi. Bet, akurāti sabāžot to biksēs vai svārkos, jūs noteikti nezaudēsiet!

Kā jūs varat redzēt, lai izskatītos eleganti, nav jātērē daudz, bet pareizi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru