Visstingrākās mammas slavenību starpā: nekādas kaprīzes, asaru un blēņu!

Daudzi uzskata, kā slavenību bērni aug visatļautības pasaulē. Cilvēki, kuri ir tāli no šovbiznesa industrijas, domā, ka slavenie vecāki visu atļauj saviem bērniem un dāsni tiem sniedz visu ko vien sagribas, jo viņi spēj to atļauties. Bet šis stereotips atrodas diezgan tālu no realitātes. Dažas zvaigznes audzina bērnus stingri, lai tie jau kopš mazotnes iegaumē: nekas dzīvē tev netiks dots tāpat vien, pat ja tu esi slavenības dēls vai meita.

Šajā rakstā mēs jums izstāstīsim par 12 visprasīgākajām un stingrākajām mātēm, kā arī par viņu audzināšanas metodēm.

1   Glukoza

Natalija Ionova ir ne tikai veiksmīga dziedātāja un aktrise, bet arī gādīga divu meitiņu māte – 5 gadus vecās Veras un 10 gadīgās Lizas, ar kurām viņai reizēm ir jābūt pat ļoti prasīgai.

“Es vienmēr cenšos paskaidrot meitām, kā dažādās vietās pastāv dažādas uzvedības normas. Savā istabā viņas var darīt visu, ko vien vēlās, jo tā ir viņu personīgā telpa, bet sabiedrībā un skolā viņām ir nepieciešams uzvesties disciplinēti”, – dalās atziņā Glukoza.

2   Ekaterina Skulkina

“Comedy Woman” šovā, publikas favorīte – Ekaterina Skulkina bieži vien spēlē augstprātīgu un ietekmīgu sieviešu lomu, un brīžiem var pamanīt, kā arī reālajā dzīvē aktrise var būt ļoti stingra. Pirmkārt – ar savu 8 gadus vecu dēlu Oļegu.

“Es esmu ļoti stingra mamma, neskatoties uz jautru profesiju. Tā loma, kuru es spēlēju uz skatuves, bieži vien parādās arī manā īstajā dzīvē”.

Bet, neskatoties uz to, pēc Ekaterinas vārdiem – pietiek dēlam saslimt, un viņa ir gatava izpildīt jebkuru viņa kaprīzi.

3   Oksana Fjodorova

Oksana Fjodorva audzina savu 3 gadus vecu meitu Ļizu un 5 gadus vecu dēlu Fjodoru kopā ar savu vīru, Andreju Borodinu. Un, lai gan pret meitu abi vecāki izturas maigi un mīļi, dēlam gan viņi neatļauj ”uzsēsties uz kakla”.

“Ar Fjodoru ir jābūt stingrākiem, jo viņam ir vajadzīga stingra vīrieša roka. Tajā man palīdz tētis ar vīru”, – izstāstīja Oksana. Ka arī, aktrise atzinās, kā sapņo par militāro karjeru kā dēla nākotni.

4   Ksenija Borodina

Televīzijas programmu vadītāja Ksenija Borodina dievina savas meitiņas, bet viņas noteikti nevar nosaukt par izlutinātām – it sevišķi 7-gadīgu Marusju. Ksenija sapņo, ka viņas  vecākā meita nākotnē varētu kļūt par veiksmīgu politiķi, tāpēc kopš mazotnes viņa pieradināja viņu pie pastāvīgās slodzes un disciplīnas.

Marusja mācās Jauno politiķu skolā, katru dienu tērējot 2 stundas, lai tiktu tur un atpakaļ.

“Ja gribi kļūt tāda pati, kā mamma, ir daudz jāmācās un visu jāpaspēj”, – saka Borodina.

5   Aļona Vodonajeva

Televīzijas šovu vadītāja Aļona Vodonajeva ir jau paspējusi iegūt mīlošās, bet stingrās mammas reputāciju, ar ko ļoti lepojās. Viņas 6 gadus vecs dēls Bogdāns jau no agrās bērnības saprata, ka no slavenās mammas nav vērts gaidīt atvieglojumus.

“Viņam daudz kas ir darāms dzīves laikā, atpūtīsies pensijā”, – saka Vodonajeva.

Aļona audzina no dēla īstu vīrieti. Viņa darāmo darbu saraksts parasti izskatās šādi: “6 dienas strādājam, 1 – atpūšamies”. Bogdans velta daudz laika angļu valodas, lasīšanas un rakstīšanas nodarbībām, kā arī sporta vingrošanai.

“Dēla izglītība un attīstība priekš manis ir pirmajā vietā”, – vienreiz uzrakstīja soc-tīklos Aļona.

6   Oksana Akiņšina

Šī gada sākumā aktrise kļuva trešo reizi par māmiņu: 30 gadus vecai Akiņšinai un viņas vīram Arčilam Gelovani piedzima meita. Runājot par savu bērnu audzināšanu, Oksana saka, ka viņas dēli jau kopš mazotnes ir pieraduši pie ierobežojumiem un aizliegumiem.

“Es esmu diezgan stingra mamma, tāpēc man arī ir tik labi audzināti bērni. Es nekad nekliedzu uz viņiem un netaisu kaut kādas histērijas, bet lieku viņiem ievērot savu režīmu. Aukle, starp citu, mums arī ir ļoti stingra”, – pastāstīja vienā no intervijām aktrise.

7   Natalija Vodjanova

35 gadus veca top-modele un “Atkailinātās sirdis” fonda radītāja audzina piecus bērnus. Neskatoties uz to, ka viņu ģimenē neviens nekad nepaceļ balsi, viņas atvases atļautā robežas un bieži dzird vārdu “nedrīkst”.

Bet visneparastākais bērnu audzināšanā ir aizliegums raudāt.

“Mūsu ģimenē bērniem ir aizliegts raudāt. Pat mazulīši Romaška un Maksimka var izplūst asarās vienīgi tad, kad kaut kas stipri sāp”, – dalījās slaveno mazbērnu omīte.

Izskatās, ka šajā ģimenē notiek tiešām kapitāli audzināšanas darbi.

8   Albīna Džabanajeva

Bijušajai “Via Gra” solistei Aļbinai Džabanajevai ir divi dēli – 7-gadīgs Luka un 13-gadīgs Konstantīns. Vienā no intervijām dziedātāja atzinās, kā viņa ir diezgan prasīga māte.

“Es nekad nesodu dēlus, bet nopietnu sarunu viņiem neizbēgt. Par divniekiem arī nesodu, nav jēgas. Bet ja lapaspuse ar atzīmi ir izrauta vai aizkrāsota ciet, viņiem labāk ir neradīties man acīs”, – saka Aļbina.

Par laimi, Džabanajevas bērni aug ļoti audzināti un pieklajīgi, ka arī priecē vecākus ar saviem sasniegumiem.

9   Saša Zvereva

36 gadus veca dziedātāja un biznes-lēdija vienatnē audzina 3 bērnus – 9-gadīgu Makāru, 2-gadīgu Ļovu un 13-gadīgu Vasiļisu. Patstāvīgi tikt galā ar tādu baru nav viegli, tāpēc Instagrama zvaigznei ir jābūt stingrai.

“Lai gan mums ar meitu ir tuvas draudzīgas attiecības, subordināciju neviens nav atteicis. Necienīgi pret mammu izturēties nedrīkst – pretējā gadījumā es uzreiz kļūstu nopietna un stingra”, – pastāstīja Saša.

Bērnu audzināšanā Zvereva vienmēr cenšas likt bērniem iegaumēt to, cik svarīgi ģimenē ir izturēties ar cieņu vienam pret otru.

10   Jūlija Volkova

32 gadus veca Jūlija Volkova ir vēl viena vientuļā māte mūsu sarakstā. Dziedātāja audzina 12-gadīgu Viktoriju un 9-gadīgu Samiru. Pielūdzēji uzskata, ka Jūlija ir brīnišķīga māte, bet viņas meitai ir citāds viedoklis par to.

“Viņa ir ļauna, ļoti ļauna!” – teica vienā no intervijām Vika.

“Protams, es varu arī pacelt balsi uz bērniem tad, kad viņi neklausa – bet tas notiek diezgan reti”, – apgalvo pati Volkova.

11   Oksana Samoilova

Iespējams, ka no malas skatoties varēja likties, kā Samoilovas meitas tiek burtiski pārlutinātas ar mammas mīlestību un maigumu. Bet pati Džigana sieva apgalvo, ka viņas bērni aug mērenas stingrības gaisotnē. Pēc viņas teiktā, viņi ar vīru ļoti nopietni pieiet pie 2-gadīgās Leijas un 5-gadīgās Ariēlas audzināšanas.

Neskatoties uz to, Oksana arī cenšās maksimāli aizpildīt meiteņu brīvo laiku. Pie viņām regulāri staigā dažādu priekšmetu mācību pasniedzēji, un bieži vien ar meitām nodarbojās arī abi vecāki  – kad vien atļauj brīvais laiks.

Un kādas audzināšanas metodes ir tuvākas jums? Rakstiet savas domas komentāros!

Pievienot komentāru