Ziedu horoskops. No 3. līdz 12. novembrim valda gleznā orhideja!

Foto – Pixabay

Cilvēkiem dzimušiem zem “Orhidejas” ir dota lieliska spēja sajust citus cilvēkus. Viņiem ir nosliece uz fatālismu, mistiku un viņi ir ļoti māņticīgi. Viņu dzīvē nozīmīgu vietu ieņem ģimene un draugi. Šī zīme nevēlas atzīt autoritātes, koncentrējas uz veselo saprātu un savu pieredzi, pārējā laikā tie ir brīvdomātāji.

Šīs zīmes pārstāvji ir romantiskas dabas, taču reti iemīlas pa īstam. Viņi ir diezgan elastīgi attiecībās, un ar viņiem ir viegli dzīvot kopā. Viņus uzskata par pievilcīgiem pretējam dzimumam, jo ​​tie rada noslēpumainas, noslēpumainas personības sajūtu. Tomēr, atrodot savu īsto dzīves partneri, viņi tiem pilnībā atklājās.

Viņi ir neaizvietojami darbinieki, kuri vienmēr zina, kā rast risinājumu, visās situācijās. Varas iestādes augstu vērtē viņa diplomātiskās spējas. Kopumā šie ir erudīti cilvēki, kuri var palielināt uzņēmuma reitingu un prestižu.

Ko orhideja nozīmē ziedu valodā?

Orhideja (Orhideja – Orchidaceae)
– mīlestība, izsmalcinātība, skaistums, ķīniešu bērnības simbols, tuvība.

Augu valoda ir saziņas un jūtu izpausmes forma. Ko tad vēlās mums patteikt , kad dāvina orhidejas?

Ziedu mīļotāji ziedos mēģina atrast slēpto nozīmi, un viņi to dara pareizi. Pat senajā Ķīnā orhidejas piesaistīja īpašu uzmanību. Senās Ķīnas filozofs Konfūcijs uzskatīja, ka ienākt telpā, kas pilna ar orhidejām, ir kā satikt labus cilvēkus.

Orhidejām piemīt izsmalcinājums, šarmantums un valdzinājums. Orhidejas spēj uzburt gaisotnē vieglu grācijas un labsajūtas oreolu un tajā pašā laikā, iedegt kaisli un juteklību. Grieķijā ­­­- orhideja ir auglības un kaisles simbols. Kā sievišķības divas puses, apzīmē auglību un nevainīgu skaistumu.

LASI VAIRĀK: ISTABAS AUGI – TALISMANI

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru