Istabas augi – talismani atkarībā no horoskopa zīmes

Foto – Pixabay

Vai zināji, ka pie veiksmēm un neveiksmēm vainojami var būt arī istabas augi? Uzzini, kādi augi ir vislabvēlīgākie tavai horoskopa zīmei un veic nepieciešamās korekcijas savu istabas augu kolekcijā!

Auns

Aunu aizsargā planēta Marss. Un tā kā šī ugunīgā planēta piedod cilvēkiem kareivīgumu, tad arī augiem šai zīmei ir ērkšķi un augsts kāts.

Tātad, ja jūs esat dzimis no 21. marta līdz 20. aprīlim, jums vajadzētu pievērst uzmanību karaliskajai begonijai un adatainajai ehmejai.

Tāpat ir vērts izvēlēties acālijas.

Vērsis

Ikvienam, kas dzimis no 21. aprīļa līdz 21. maijam, galvenā planēta ir skaistā Venera. Pirmajai zemes zīmei der zema auguma, stipri un dekoratīvi augi. Talismans, kas piesaista bagātību un fizisko veselību, būs persiešu ciklamenas.

Kā arī sanpaulijas.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes augus raksturo sulīga lapotne un cirtainas formas. Šo zīmi, kas dzimusi no 22. maija līdz 21. jūnijam, pārvalda visu spējošais Merkurs. Šai zīmei ir piemēroti augi, kas ir nepretenciozi, kuriem nav nepieciešama rūpīga aprūpe.

Jums ir piemērotas tilandsijas, kam nav nepieciešama pat augsne.

Bet hlorofīts palīdzēs uzlabot veselību un attīrīt no negatīvās enerģijas mājas atmosfēru.

Vēzis

Tie, kas dzimuši no 22. jūnija līdz 22. jūlijam, ir saistīti ar ūdens elementu, un tos aizsargā Mēness. Augi, kas atbilst šai zodiaka zīmei, prasa maksimālu laistīšanu.

Laba dāvana Vēzim būs Masonas Begonija. Augs palīdzēs izvairīties no garastāvokļa svārstībām un normalizēs atmosfēru mājā.

Bet fuksijas hibrīds uzlabos noskaņojumu un palīdzēs atrast jaunus draugus.

Lauva

Saule, Lauvas vadošā planēta, atvēl šai zodiaka zīmei spilgtus un skaistus mājas augus. Ikvienam, kurš dzimis no 23. jūlija līdz 21. augustam, mājā ir nepieciešama Ķīnas roze. Šis augs veicinās panākumus radošajos centienos un laimi savstarpējā mīlestībā.

Tikpat labi augs kallas.

Jaunava

Jaunava vienmēr ir izceļas ar attīstītu intelektu un spēcīgu veselību, un tāpēc viņiem piestāv telpaugi ar šīm īpašībām. Dzimušajiem no 22. augusta līdz 22. septembrim, ir liela mīlestība uz visiem augiem. Singonium palīdzēs pielāgoties jaunajai videi, padarīt raksturu vieglāku un uzlabot oratora spējas.

Dracēna palīdzēs iesākto novest līdz galam un piepildīs māju ar gaišu enerģiju.

Svari

Telpaugi palīdz stiprināt partnerību un attīstīt smalku un izsmalcinātu gaumi ikvienam, kurš piedzimis no 23. septembra līdz 23. oktobrim. Skaistās Venēras un stingrā Saturna ietekme rada Svariem spilgtu oreolu un piesaista uzmanību šīs zīmes pārstāvjiem. Par Svaru galveno augu var saukt par Ziemassvētku kaktusu.

Bet orhideja ir ideāla, lai saglabātu kaislību un harmoniju gultā.

Skorpions

Skorpina noslēpumainība ir saistīta ar Marsa un Plutona ietekmi. Tādēļ tiem, kas dzimuši no 24. oktobra līdz 22. novembrim, istabas augi palīdzēs attīstīt gaišredzības dāvanas un citas neparastas spējas. Lielākai daļai Skorpionu par labu nāks zvaigžņotā stapēlija.

Arī visus kaktusus uzskata par Skorpionu talismaniem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru